張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
上po有人話自組菀之fc 其實官方個個都唔夠人⋯⋯
有心既巴打去支持下
利伸識佢地少少人 佢地今日有嗌⋯⋯可惜真係太少人

Ivana paradise?
嗰個點樣入?

以我所知就無話入唔入(唔洗正式畀錢)
但出下function識識下或者同佢地買飛就當係啦
追番po先知發生咩事
老老豆豆出左廣播真係以為完

我都以為係
題外話 今日坐yman隔離藍衫係邊個 太遠睇唔到
有心既巴打去支持下

我今日已經盡嗌皇后

我都有嗌佢 但小團圓個陣都係勁多人行開
有心既巴打去支持下

我都見到佢地有嗌,不過好似得一行人
btw 點解個場入面識櫻花樹下嘅人會多過笑忘書
嗌encore佢出多次廣播嗰下隔離個男仔話 叫你哋收皮喇
跟住冇人再嗌
有心既巴打去支持下

嗰個點樣入?

因為印象中佢地仲用緊ivanawongmusic個domain嗰時好似要入會,
所以先問下
認真 連登整個真fc 屌打班auntie啦
之之係咪唔開心
我都識哂你d 歌㗎

畫意果part talk
跟住冇人再嗌

不如叫佢返去食屎啦
張生出到聲問到點解咁快走
fc你地知唔知醜??
枉你地仲話係佢fans
全紅館最多張生fans
你地居然帶頭走?

完場佢喺停車場嗰陣問嘅

yes

軒:你地做咩嗰個咁快走出去呀
有心既巴打去支持下

我今日終於見到大大隻王菀之燈牌
之之係咪唔開心
我都識哂你d 歌㗎

畫意果part talk

好撚sad

櫻花樹下應該出名啲?
fc你地知唔知醜??
枉你地仲話係佢fans
全紅館最多張生fans
你地居然帶頭走?

完場佢喺停車場嗰陣問嘅

我仲諗住等下,點知一唱完手望就開燈

最灰係d人走得勁快同出兩次廣播
有心既巴打去支持下

嗰個點樣入?

因為印象中佢地仲用緊ivanawongmusic個domain嗰時好似要入會,
所以先問下

整咁多門鑑 想再少d人咩 所以我估而家都好寬
跟住冇人再嗌

屌真係收左皮
出埋第二次廣播
有心既巴打去支持下

我今日終於見到大大隻王菀之燈牌

其實頭兩場都有
頭場一個,第二兩個,
其他場冇去睇,唔知
題外話 今日坐yman隔離藍衫係邊個 太遠睇唔到

Alex fung老婆 黃馨

因為周柏豪
跟住冇人再嗌

fc你地知唔知醜??
枉你地仲話係佢fans
全紅館最多張生fans
你地居然帶頭走?

完場佢喺停車場嗰陣問嘅

我仲諗住等下,點知一唱完手望就開燈

最灰係d人走得勁快同出兩次廣播

見到啲人未唱完就走左
唱緊手望嗰陣已經好多人走....唔知咩事
睇cm都覺得嬲 人地準備個show咁耐咁辛苦 又跳又唱 病左都比最大努力keep住水準 唱好每首歌 做好場show 屌你最後咁快走 不如一開始唔好買飛入場直接企係出門等簽名啦 可唔可以享受下欣賞下投入下場show呀大佬

守望未唱完已經成車車人走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞