張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
btw 點解個場入面識櫻花樹下嘅人會多過笑忘書

酷愛之後出既傳頌度高d
好似係

因為周柏豪

因為周柏豪

應該全港都識 多謝比比鳥
上po有人話自組菀之fc 其實官方個個都唔夠人⋯⋯
有心既巴打去支持下
利伸識佢地少少人 佢地今日有嗌⋯⋯可惜真係太少人

細個Ivana paradise都幾多人
搞搞下摺咗

我呢排搵唔到佢地個forum 都想知係咪摺左
張生出到聲問到點解咁快走
fc你地知唔知醜??
枉你地仲話係佢fans
全紅館最多張生fans
你地居然帶頭走?

完場佢喺停車場嗰陣問嘅

我仲諗住等下,點知一唱完手望就開燈

最灰係d人走得勁快同出兩次廣播

見到啲人未唱完就走左

係好撚多人走!!屌佢老母!
未撚見過未唱完last嗰隻就走嫁!!
有心既巴打去支持下

Ivana paradise?
嗰個點樣入?

以我所知就無話入唔入(唔洗正式畀錢)
但出下function識識下或者同佢地買飛就當係啦

因為印象中佢地仲用緊ivanawongmusic個domain嗰時好似要入會,
所以先問下

整咁多門鑑 想再少d人咩 所以我估而家都好寬

係咪呢個??
唱緊手望嗰陣已經好多人走....唔知咩事

冇事呀?
睇佢地兩個唔識首手望?
1130都未到真係咁怕冇車返屋企?
有心既巴打去支持下

搞搞下摺咗

我記得ig一定仲有
竟然真係無second encore

中女同港豬真係至撚on9既生物

自私到仆街
有咩理由為見真人拎簽名都唔嗌second encore
真係唔知係咪聽歌既歌迷黎 垃圾

真係好撚自私,平時出function已經成日見個歌手
好難得既機會可以聽佢地唱多幾首歌live 竟然為左呢d野走撚左

唔怪得琴晚睇一完場開燈
我都奇怪點解啲舉牌fans會走曬
心諗你地唔係應該坐到最尾嗌second encore架咩

因為周柏豪

全場大合唱櫻花樹下while笑忘書無聲
認真 連登整個真fc 屌打班auntie啦

班阿姐返屋企煲醋啦屌
有心既巴打去支持下

搞搞下摺咗

應該摺左
ivanawongmusic.com變左日文網頁
有心既巴打去支持下

Ivana paradise?
嗰個點樣入?

以我所知就無話入唔入(唔洗正式畀錢)
但出下function識識下或者同佢地買飛就當係啦

因為印象中佢地仲用緊ivanawongmusic個domain嗰時好似要入會,
所以先問下

整咁多門鑑 想再少d人咩 所以我估而家都好寬

係咪呢個??

咦有喇係呀
之之係咪唔開心
我都識哂你d 歌㗎

畫意果part talk

好撚sad

我冇睇 邊度有得睇返
好心痛
還我真encore!!!!
屌我覺得尾二場個感覺最好

唱笑忘書個陣 隔離條友問我係咩歌黎 跟住又同佢個fd講王苑之係廁所位
跟住走個陣 聽到佢地呻話得5、6首歌識 心諗你連笑忘書都唔識又唔鍾意皇后 梗係成場都唔知佢地唱乜啦
之之係咪唔開心
我都識哂你d 歌㗎

畫意果part talk

好撚sad

聽到即刻喊
有心既巴打去支持下

搞搞下摺咗

轉咗去fb/ig
有心既巴打去支持下

搞搞下摺咗

應該摺左
http://ivanawongmusic.com變左日文網頁

我指個網頁,
btw,唔好click上面條link
陳生好似都係fc既人?
佢連登叫咩名?
有心既巴打去支持下

搞搞下摺咗

direct ivana paradise啦

因為櫻花樹下係情歌囉
張生出到聲問到點解咁快走
fc你地知唔知醜??
枉你地仲話係佢fans
全紅館最多張生fans
你地居然帶頭走?

完場佢喺停車場嗰陣問嘅

我仲諗住等下,點知一唱完手望就開燈

最灰係d人走得勁快同出兩次廣播

見到啲人未唱完就走左

係好撚多人走!!屌佢老母!
未撚見過未唱完last嗰隻就走嫁!!

真心唔知班人係咪fans 俾咁多錢入場咁快走

唱笑忘書個陣 隔離條友問我係咩歌黎 跟住又同佢個fd講王苑之係廁所位
跟住走個陣 聽到佢地呻話得5、6首歌識 心諗你連笑忘書都唔識又唔鍾意皇后 梗係成場都唔知佢地唱乜啦

乜都唔識入場做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞