張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
咪po陳生d片上黎啦

agger 唔想睇

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

陳生你同個依琳真係襯到一絕 幾時結婚

你都覺得佢地襯呢

上面有人問陳生同依琳係咩關係 我佢地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能佢地唔真正認識了解對方,但係我佢永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日依琳已經全部嫁哂人,生埋仔,陳生都會祝福佢,守護佢 反之亦然,佢地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於佢地黎講,佢地更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令陳生既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係陳生就係諗到呢d野)

夜媽媽笑死我
最sad 係ivana 提左好多次"尾場"
又猛咁多謝hins
好似講到無hins 佢都唔知幾時再有機會上紅館咁

其實你都好叻女嫁
等你開演唱會嫁我

我會買飛入場

我會買曬咁多場

買飛入場
咪po陳生d片上黎啦

agger 唔想睇

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

你都覺得佢地襯呢

上面有人問陳生同依琳係咩關係 我佢地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能佢地唔真正認識了解對方,但係我佢永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日依琳已經全部嫁哂人,生埋仔,陳生都會祝福佢,守護佢 反之亦然,佢地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於佢地黎講,佢地更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令陳生既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係陳生就係諗到呢d野)

夜媽媽笑死我

「希望兩、三年後可再次合體開騷,又透露有巡迴計劃,但仍在洽談中。」

開得成嘅 我會嚟睇架

搭船過大海睇澳門站
「希望兩、三年後可再次合體開騷,又透露有巡迴計劃,但仍在洽談中。」

開得成嘅 我會嚟睇架

搞細場仲好啦

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

你都覺得佢地襯呢

痴線演唱會post都有潮文

以為真係唔握添

本身仲諗住恥笑佢地

有錄影嘛

咁都可以換其他場嘅片落碟嘅
Lip都係3場都有,不過第1場最多

係係場場都有錄?

但正常都係用尾場 除非有啲特別歌 可能只係剪番前一場好時辰落去

但根據lip經驗,
應該係睇佢地想要邊場多d

我以為係睇反應同演繹水平

通常都係尾場 因為預有second encore
點知今次無

點撚知fc班友咁on9

我好憎握手位
好多時啲歌手都load唔到自己唱緊咩

我覺得握手位一次就夠,兩次太多
想聽無握手版既羅戴同低科技之歌

啲人一早衝落去 真係眼火爆
睇其他演唱會 啲人都係見到有先落去
老馮要人握手咁

其實第一次握手位未必係真係握手位來
但係啲人又衝晒落去 軒又比人嘈到講唔到野先去
以佢做法冇理由比個位只係比自己握手

真係好on9 未見過人逼個歌手同佢地握手

痴線,班人係軒仔仲講緊野個陣已經衝左前黎
仲行埋入第一行啲位度

佢講 我未必有握手位嘅wo喎 你地咁叫後面同山頂嘅朋友情何以堪 全場歡呼
結果都係就佢地去握手

以為真係唔握添

本身仲諗住恥笑佢地

有錄影嘛

見到佢地衝落去以為做乜鬼

班所謂fc似自己知道哂rundown咁 以為守望係最後一首就走人 我真係坐到尾
完左後山頂有班人想叫encore 紅館班狗西即刻廣播今日表演完結 屌

山下都有人嗌呀

紅館班狗西 OT多陣洗死咩

蛋記佢地如果罰錢
裡面係包埋佢地啲補水

咁點解聽到人嗌encore就播個段廣播

我好憎握手位

老馮要人握手咁

仲行埋入第一行啲位度

佢講 我未必有握手位嘅wo喎 你地咁叫後面同山頂嘅朋友情何以堪 全場歡呼
結果都係就佢地去握手

以為真係唔握添

本身仲諗住恥笑佢地

有錄影嘛

班所謂fc似自己知道哂rundown咁 以為守望係最後一首就走人 我真係坐到尾
完左後山頂有班人想叫encore 紅館班狗西即刻廣播今日表演完結 屌

山下都有人嗌呀

聽到山上有人嗌 下面即刻嗌多次 點知即刻出廣播

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

你都覺得佢地襯呢

夜媽媽笑死我

笑撚死 成日見到佢地影成百張相 張張都又蒙又手震 好想叫依琳咪再哂心機
利申:有add fb食下花生

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

你都覺得佢地襯呢

痴線演唱會post都有潮文

笑死
咪po陳生d片上黎啦

agger 唔想睇

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

你都覺得佢地襯呢

上面有人問陳生同依琳係咩關係 佢地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能佢地唔真正認識了解對方,但係佢永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日依琳已經全部嫁哂人,生埋仔,陳生都會祝福佢,守護佢 反之亦然,佢地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於佢地黎講,佢地更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令陳生既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係陳生就係諗到呢d野)

開得成嘅 我會嚟睇架

搭船過大海睇澳門站

跪求台灣場
未喺台灣睇過show,
想俾第一次佢地

開得成嘅 我會嚟睇架

搭船過大海睇澳門站

支持

我好憎握手位

老馮要人握手咁

仲行埋入第一行啲位度

結果都係就佢地去握手

以為真係唔握添

本身仲諗住恥笑佢地

有錄影嘛

山下都有人嗌呀

平時又唔見佢地做足所有野
咪po陳生d片上黎啦

agger 唔想睇

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

你都覺得佢地襯呢

夜媽媽笑死我

我好憎握手位

老馮要人握手咁

仲行埋入第一行啲位度

結果都係就佢地去握手

以為真係唔握添

本身仲諗住恥笑佢地

有錄影嘛

山下都有人嗌呀

蛋記佢地如果罰錢
裡面係包埋佢地啲補水

因為啲人走得七七八八
嗌都冇意思 所以廣播掛

我好憎握手位

老馮要人握手咁

仲行埋入第一行啲位度

結果都係就佢地去握手

以為真係唔握添

本身仲諗住恥笑佢地

有錄影嘛

山下都有人嗌呀

平時又唔見佢地做足所有野

仲有好幾首都未聽到

開得成嘅 我會嚟睇架

搭船過大海睇澳門站

跪求台灣場
未喺台灣睇過show,
想俾第一次佢地

有台灣場隨時可以睇

開得成嘅 我會嚟睇架

搭船過大海睇澳門站

跪求台灣場
未喺台灣睇過show,
想俾第一次佢地

有台灣場隨時可以睇

有台灣場既機會係零

山下都有人嗌呀

蛋記佢地如果罰錢
裡面係包埋佢地啲補水

因為啲人走得七七八八
嗌都冇意思 所以廣播掛

可能已經出左通知唔會出返黎就出廣播

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

你都覺得佢地襯呢

夜媽媽笑死我

笑撚死 成日見到佢地影成百張相 張張都又蒙又手震 好想叫依琳咪再哂心機
利申:有add fb食下花生

我寧願好好咁睇show
影相交返俾啲pro既人影算

開得成嘅 我會嚟睇架

搭船過大海睇澳門站

跪求台灣場
未喺台灣睇過show,
想俾第一次佢地

有台灣場隨時可以睇

有台灣場既機會係零

廣州場

開得成嘅 我會嚟睇架

搭船過大海睇澳門站

跪求台灣場
未喺台灣睇過show,
想俾第一次佢地

有台灣場隨時可以睇

有台灣場既機會係零

我FF下姐
咪po陳生d片上黎啦

agger 唔想睇

冇人想睇陳生d片呀

Exac7ly

你都覺得佢地襯呢

上面有人問陳生同依琳係咩關係 佢地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能佢地唔真正認識了解對方,但係佢永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日依琳已經全部嫁哂人,生埋仔,陳生都會祝福佢,守護佢 反之亦然,佢地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於佢地黎講,佢地更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令陳生既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係陳生就係諗到呢d野),最後,如果你問陳生點解中意依琳,陳生只會答你,因為佢係依琳 (笑)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞