張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
血巴有無興趣加我做admin 利申冗員

個page唔係我搞架
蠢仔係陳生定李小姐我見前面張screen cap icon係李小姐

好恐怖

前晚green zone內部飛area啲人好寂靜

但係成日對到正green zone

有朋友坐green zone
佢係fans黎 但唔敢嗌太多
因為佢講附近大多都係藝人
唔敢太噪

我都係坐附近 有嗌過但好似得我一個咁之後我都唔夠膽嗌

咁慘

我坐紅區好靜態 不過附近d人都有揮手機燈

紅區揮燈HI

紅黃
屌我覺得尾二場個感覺最好

諗諗下我都係咁話

我係尾二果場呀
但都係未嗚謝未剩就開始嗌encore
蠢仔係陳生定李小姐我見前面張screen cap icon係李小姐

好恐怖

你唔提起都冇留意

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
你當佢兩個用同一個ac又好乜都好
總之係同一類人
227703唔好中計
個page又係陳生搞架
同之前舊登一樣
呢度應該無人屌encore掛
屌軒仔班中女fc屌左差不多兩個post
真係on9

屌FC人唔嗌Encore啫,唔係話佢地唔肯出黎Encore

咪係,你諗軒之佢兩個準備好
你班人走去等簽名

成個show覺得之之好慘
利申: 皇上皇后都好鐘意

趕住投胎咁嗌都唔嗌下

你話普通港豬都算,要返工,不了
連fc都係咁真係好失望,明知尾場都唔落力啲
227703唔好中計
個page又係陳生搞架
同之前舊登一樣

其實真心想整fc就唔應該係開page r like嘅好似...
各位唔洗失望
成張歌單都冇不吐不快

好時晨有冇唱我唔知啦我唔係睇尾場
而原本好時晨係排得好前唔係為encore而設既歌黎

總知basic rundown外有我講過果3首
有人估中左嫁啦

咁即係Ivana無準備到歌

可能當哥歌係一首

唔出奇啦 ivana自己都個軒既fans係佔大多數

咁肯定? 我唔信佢一首都冇準備到

哥歌算唔算先
各位唔洗失望
成張歌單都冇不吐不快

有人估中左嫁啦

好時辰尋晚無唱,換咗下次愛你
所以先有巴打估緊係咪合唱版好時辰擺encore
227703唔好中計
個page又係陳生搞架
同之前舊登一樣

其實真心想整fc就唔應該係開page r like嘅好似...

咁你有咩提議
反正個page都好似俾人檢舉
應該嚟緊都未有嘢發佈住

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
總之係同一類人

摩擦力

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
總之係同一類人

摩擦力

閘住
唔想同李小姐同一類人囉

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
總之係同一類人

摩擦力

巴打講完我㩒返去前面睇先見到 好得人驚

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
總之係同一類人

摩擦力

咁陳生又正常過李小姐好多
227703唔好中計
個page又係陳生搞架
同之前舊登一樣

係搞都唔係用舊登/連登個名黎搞啦
同啲mk page拎高登扮就高登仔有咩分別?

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
總之係同一類人

摩擦力

可唔可以講返邊頁?
各位唔洗失望
成張歌單都冇不吐不快

有人估中左嫁啦

好時辰尋晚無唱,換咗下次愛你
所以先有巴打估緊係咪合唱版好時辰擺encore

都唔知佢係咪9up

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
總之係同一類人

摩擦力

可唔可以講返邊頁?

圖片模式幫到你

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
總之係同一類人

摩擦力

可唔可以講返邊頁?

Page 29 #710
227703唔好中計
個page又係陳生搞架
同之前舊登一樣

咁你有咩提議
反正個page都好似俾人檢舉
應該嚟緊都未有嘢發佈住

係咪有志願人士一齊開個連登張敬軒歌迷會
齊心踢走班中女港女雜粉
有嘅話一齊開另一個post 討論吓
我都可以幫手

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
總之係同一類人

摩擦力

可唔可以講返邊頁?

Page 29 #710

Page 31 #755 都幾得人驚喎
呢度應該無人屌encore掛
屌軒仔班中女fc屌左差不多兩個post
真係on9

屌FC人唔嗌Encore啫,唔係話佢地唔肯出黎Encore

咪係,你諗軒之佢兩個準備好
你班人走去等簽名

成個show覺得之之好慘
利申: 皇上皇后都好鐘意

趕住投胎咁嗌都唔嗌下

你話普通港豬都算,要返工,不了
連fc都係咁真係好失望,明知尾場都唔落力啲

唉屌 唔知幾時再有佢地係認真場合既live聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞