張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
有人搵到唱笑忘書係到大叫波板糖條友未
果條都正一仆街木人

屌個條女都on99

懶好笑咁 都唔知做乜咁鳩

去首歌既咩位嗌
低能
果條都正一仆街木人

屌個條女都on99

首歌既咩位嗌
低能

我覺得皇后揀d歌唔算偏啦 我好少專登search皇后d歌聽 但都識哂咁制

係囉
我無乜點溫書入去聽都識9成

真係最幸福既事 由第一次既震撼 到 第二次既精彩

之後睇咩concert都覺得悶 仲好憎有嘉賓

我好憎握手位
好多時啲歌手都load唔到自己唱緊咩

屌佢老母啦 我係純hins fans都識皇后4-5首歌啦
乜撚都唔識仲要跟風買飛入黎聽 都on99

我唔算ivana fans,但佢今場個rundown係得低科技之歌+Chotto等等嗰度冷少少嫁喎

咪係囉!啲歌已經好大路
佢兩個咁多合作,咁都無聽過之之嘅歌
我純之之fans都聽好多his嘅歌

我都係之迷
講真佢地咁多互動,又有合作歌
又唔係第一次一齊開show
點會淨識我真的受傷了嫁

佢太過誇姐
末日 月亮說 留白依堆紅啦下話
同埋點解無乜人提大笨鐘,我記得個時都紅架喎
果條都正一仆街木人

屌個條女都on99

首歌既咩位嗌
低能

臨尾ending個句
IG
ariel_xu 今晚個show 太短,降两度快快現身❤️❤️❤️❤️❤️❤️
之之係菀之論時話過

" 你問我 淨係開得一場會唔會好可惜 會架 但其實一場 都已經有萬2個觀眾 個到已經好多人架啦 "

之之i love you

其實佢真係好成功
13年都堅持自己既唱作路線
只可以話做到藝術家就要預左自己要做小眾

呢個都係我最欣賞佢既位 鍾意既 有原則就係要堅持
就算佢細細粒但完全壓到台 就係因為每當佢表現既時侯個種對自己作品既自信同光芒

佢亦都係唯一一位可以撇開政治因素而繼續鍾意佢既artist 我係腦殘
王菀之嘅音樂係小眾d 不過都有小眾嘅好嘅 至少唔會好似張敬軒咁 咁多on9 fans
IG
ariel_xu 今晚個show 太短,降两度快快現身❤️❤️❤️❤️❤️❤️

邊位?

屌佢老母啦 我係純hins fans都識皇后4-5首歌啦
乜撚都唔識仲要跟風買飛入黎聽 都on99

我唔算ivana fans,但佢今場個rundown係得低科技之歌+Chotto等等嗰度冷少少嫁喎

咪係囉!啲歌已經好大路
佢兩個咁多合作,咁都無聽過之之嘅歌
我純之之fans都聽好多his嘅歌

我都係之迷
講真佢地咁多互動,又有合作歌
又唔係第一次一齊開show
點會淨識我真的受傷了嫁

佢太過誇姐
末日 月亮說 留白依堆紅啦下話
同埋點解無乜人提大笨鐘,我記得個時都紅架喎

開籠雀應該都hit?
果條都正一仆街木人

屌個條女都on99

首歌既咩位嗌
低能

臨尾ending個句

坐係我後幾行 臭西港女樣

利申76段第5行
仆街由下次愛你喊到去畫意完
菀之啲歌真係好好聽

仲有哥歌嗰度
佢兩個啲深情對望
如果之之仲有j post
想話你套套衫都好靚啊
可唔可以著返水百合條木裙出黎 真係好靚好靚

條木裙我見到o哂嘴 靚到形容唔到 驚艷?!!!!!!!
我中好中意菀之論 毛毛帽加deep v個套,仲有唱天堂有路個條

我覺得皇后揀d歌唔算偏啦 我好少專登search皇后d歌聽 但都識哂咁制

係囉
我無乜點溫書入去聽都識9成

街客黎講我都仲覺得會冷門咗少少
如果真係有春秋 尾場真係on9到爆咁早走

利申尾二場好撚想聽春秋

春秋呀屌
IG

邊位?

aneihs.hima留到開燈都冇encore 😭😭😭😭

好出奇instagram得呢兩條友肯提下今晚呢件事
其他全部都冇提過嘅
果條都正一仆街木人

屌個條女都on99

首歌既咩位嗌
低能

佢坐正我後面
個場又係on9 咁早就出叫人執野走段野
btw 有無FC個FB/IG? 屌屌佢

https://www.instagram.com/p/BQs15Ztj1zqaVcKrQPvXjQBmuxXv1tobHDugWw0/?taken-by=lilian_lovehins

軒仔話因為上面仲有記者會所以走先
一個都冇簽呀

死link
個場又係on9 咁早就出叫人執野走段野
btw 有無FC個FB/IG? 屌屌佢

https://www.instagram.com/p/BQs15Ztj1zqaVcKrQPvXjQBmuxXv1tobHDugWw0/?taken-by=lilian_lovehins

軒仔話因為上面仲有記者會所以走先
一個都冇簽呀

死link

如果你哋真係會上黎睇post既話
可唔可以向公司反映開part2呀
同埋 之之下次再開大場或細場都好
就算得一場都好 都會有人黎撐你架
尾場之之fc燈牌:最好的王菀之

今次咁既慘況,好難有part 2啦
有都細場搞啦
果條都正一仆街木人

屌個條女都on99

首歌既咩位嗌
低能

佢坐正我後面

睥撚住佢啦
IG

邊位?

aneihs.hima留到開燈都冇encore 😭😭😭😭

好出奇instagram得呢兩條友肯提下今晚呢件事
其他全部都冇提過嘅

咩人黎

有都細場搞啦

細場都好過無嘅

有都細場搞啦

細場先最啱佢地
但首先要篩走張敬軒班腦殘fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞