張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike

第一場聽到佢咁講真係勁心酸 掌聲爭勁遠

第一場係張生講先,
完咗opening段talk度講
之後唔記得去到邊part ivana先自己提起,
仲用"張敬軒演唱會嘅張敬軒"嚟形容張生

睇左頭場 聽到佢講到出口真係好心up
張敬軒真係唔理王菀之同埋佢fans嘅感受
全部人都知張敬軒fans係多d 但係都唔好講出口咁冇腦

我估佢係講笑咁講,
我肯定佢當時笑住講,
所以出事之後都唔敢再提

個陣啱啱開場冇耐 邊估到反應會差咁遠

應該係冇諗過d觀眾咁冇品

呢樣真

我係皇上應該真係好失望同為皇后心痛 冇諗過原來自己fans咁冇品#

第一場聽到佢咁講真係勁心酸 掌聲爭勁遠

第一場係張生講先,
完咗opening段talk度講
之後唔記得去到邊part ivana先自己提起,
仲用"張敬軒演唱會嘅張敬軒"嚟形容張生

我估佢係講笑咁講,
我肯定佢當時笑住講,
所以出事之後都唔敢再提

呢樣真

我係皇上應該真係好失望同為皇后心痛 冇諗過原來自己fans咁冇品#

仆街HinsFC班友
又唔係王菀之fans做乜走去同佢合照
off topic 一下
我覺得呢張相靚到成張結婚相咁

呢張我都有save底

渣鴨同渣牛都係度一家人
點解eric so可以大方到呢個地步

可能明知張生係gay 所以無所謂

同埋佢地本身都咁fd啦,無乜所謂嘅。。。
張敬軒同王菀之定係佢team人係咪有moon post

點解咁講?

真係最幸福既事 由第一次既震撼 到 第二次既精彩

之後睇咩concert都覺得悶 仲好憎有嘉賓

我好憎握手位
好多時啲歌手都load唔到自己唱緊咩

我覺得握手位一次就夠,兩次太多
想聽無握手版既羅戴同低科技之歌

點解咁講?

有都唔出奇呀
所以最後一場咪改rundown囉

點解咁講?

我追唔切post 12點幾果陣見呢度好似有人咁講

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動
完來仲有encore
一著燈起身

點解咁講?

有都唔出奇呀

之之我愛你呀!!!

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生
今日同個本身冇特別留意之之既fd去睇
睇完佢都話好欣賞佢

見到愈來愈多人知道王菀之的好
好開心

我都覺得今次係一個好平台畀皇上fans認識皇后
多一個已經好成功
其實聽唔出Ivana 病左 狀態好好
本身唔太追Ivana 但都有聽下佢啲歌 識唱左既九成
冇encore 真係好失望
聽到有人叫完encore 職員即刻開咪 先走
第一次睇尾場

我好憎握手位

羅賓唱唱下唔知佢唱緊乜 啲人好猖狂

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

陳生真係點改ac名都冇用
其實聽唔出Ivana 病左 狀態好好
本身唔太追Ivana 但都有聽下佢啲歌 識唱左既九成
冇encore 真係好失望
聽到有人叫完encore 職員即刻開咪 先走
第一次睇尾場

屌我都係第一次睇尾場

我估佢係講笑咁講,
我肯定佢當時笑住講,
所以出事之後都唔敢再提

呢樣真

冇諗過自己有啲咁冇品嘅fans
佢地班撲街唔代表全部軒fans

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

陳生果種鳩真係好易認

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

其實邊個係陳生

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

陳生果種鳩真係好易認

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

陳生果種鳩真係好易認

真係好易就睇得出

我好憎握手位

羅賓唱唱下唔知佢唱緊乜 啲人好猖狂

見到有條友捉住佢唔想放
專登冇追po睇尾場 見到有第二次握手位o左咀
今日同個本身冇特別留意之之既fd去睇
睇完佢都話好欣賞佢

見到愈來愈多人知道王菀之的好
好開心

我都覺得今次係一個好平台畀皇上fans認識皇后
多一個已經好成功

今次皇后應該多左好多fans
深夜比較感性

之之:
由2004年尾你派第一首歌「把戲」以經開始留意你,之後每隻碟、演唱會碟、single基本上都買哂
除左水百合當年錯過左其他show都有去睇你,今年聽左你第十二年,我知有fans因為你去拍戲拍劇唔出碟討厭政治已經冇聽你;雖然我一個你既簽名都冇,亦從來冇追過funtion,因為我知道做你fans,就係係你音樂作品入面已經得到最大既快樂同共鳴;
無論你將來出唔出碟,或者你生B唔再唱都好,只要你生活過得開心幸福就好,多謝你咁多年忠於自己寫左咁多好既廣東作品,呢度有個連登仔永遠欣賞你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞