張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
off topic 一下
我覺得呢張相靚到成張結婚相咁

呢張我都有save底

渣鴨同渣牛都係度一家人
點解eric so可以大方到呢個地步

可能明知張生係gay 所以無所謂

第一場之之:依個係佢100% approve嘅異性朋友

真係最幸福既事 由第一次既震撼 到 第二次既精彩

之後睇咩concert都覺得悶 仲好憎有嘉賓

我好憎握手位
好多時啲歌手都load唔到自己唱緊咩

我覺得握手位一次就夠,兩次太多
想聽無握手版既羅戴同低科技之歌

啲人一早衝落去 真係眼火爆
睇其他演唱會 啲人都係見到有先落去
老馮要人握手咁
張敬軒同王菀之定係佢team人係咪有moon post

點解咁講?

有都唔出奇呀
所以最後一場咪改rundown囉

都唔係好大改動

咁短時間點大改

老實講 我覺得無mon post 咁得閒咩真係
改左下次愛你 係因為本身諗住2nd encore用好時辰咋
用呢首收尾佢兩個實喊死
Ivana 就算你係小眾,你都是最好的
好心痛 我今晚又要無限loop迷失藝術 粒糖有毒 多愁善感
今晚排除左啲唔開心野之外,成個SHOW都睇得好開心
尤其是見到軒仔個冧樣真係呢
靈魂伴侶呢一對真係當之無愧

唔係大圖唔落水印喇

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

陳生真係點改ac名都冇用

其實邊個係陳生

好快就upload下次愛你條片嗰個
你睇返上個post

真係最幸福既事 由第一次既震撼 到 第二次既精彩

之後睇咩concert都覺得悶 仲好憎有嘉賓

我好憎握手位
好多時啲歌手都load唔到自己唱緊咩

我覺得握手位一次就夠,兩次太多
想聽無握手版既羅戴同低科技之歌

羅賓唱唱下唔知佢唱緊乜 啲人好猖狂

見到有條友捉住佢唔想放
專登冇追po睇尾場 見到有第二次握手位o左咀

唱到甩曬嘴,有大半首都唱到亂曬龍

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

陳生真係點改ac名都冇用

其實邊個係陳生

好快就upload下次愛你條片嗰個
你睇返上個post

有乜事跡

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

cant agger more

我估佢係講笑咁講,
我肯定佢當時笑住講,
所以出事之後都唔敢再提

個陣啱啱開場冇耐 邊估到反應會差咁遠

應該係冇諗過d觀眾咁冇品

呢樣真

我係皇上應該真係好失望同為皇后心痛 冇諗過原來自己fans咁冇品#

冇諗過自己有啲咁冇品嘅fans
佢地班撲街唔代表全部軒fans

講真,,我覺得上次發條象之翼氣氛仲好,
我坐綠區480頭幾行 前後都唔算多人嗌
有幾個仲呆坐訓哂教,我開燈仲黑面望住哂
好心啦唔中意咪霸住張飛

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽
話說之之前半場都無開字幕機 連留白都無 好叻啊之

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都
c_704堆相好靚

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

講多次 fansclub我屌你老母

係張敬軒廢 成日唔記得

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

好想聽

水百合之之:啲歌詞我背晒架

我都見到

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

之之最中意就呢首

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

佢地實喊

係張敬軒廢 成日唔記得

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

水百合之之:啲歌詞我背晒架

加埋個得戚樣
之之都話過大電視唔要有字幕 如果唔係就好似唱k咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞