張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike

畫意果part talk

好撚sad

聽到即刻喊

然後還你一次神級畫意live

係心聲呀

畫意已經係神級過神級嘅歌 真係好正
好代表到菀之!

雖然唔係皇后fans 但都覺得佢d歌其實好好聽 同畫意首live真係好掂

仲有迷失藝術
btw 點解個場入面識櫻花樹下嘅人會多過笑忘書

唱笑忘書個陣 隔離條友問我係咩歌黎 跟住又同佢個fd講王苑之係廁所位
跟住走個陣 聽到佢地呻話得5、6首歌識 心諗你連笑忘書都唔識又唔鍾意皇后 梗係成場都唔知佢地唱乜啦

乜都唔識入場做乜鳩

屌佢老母啦 我係純hins fans都識皇后4-5首歌啦
乜撚都唔識仲要跟風買飛入黎聽 都on99

我唔算ivana fans,但佢今場個rundown係得低科技之歌+Chotto等等嗰度冷少少嫁喎
之之係咪唔開心
我都識哂你d 歌㗎

好撚sad

我冇睇 邊度有得睇返
好心痛

等碟/ youtube 碟可能分分鐘唔出

唔好唔出碟呀
垃圾fc

亦有可能用第二/三場,
尾場多咗嘅歌當bouns放落碟
之之係咪唔開心
我都識哂你d 歌㗎

好撚sad

我冇睇 邊度有得睇返
好心痛

等碟/ youtube 碟可能分分鐘唔出

唔好唔出碟呀
垃圾fc

睇完場show真係會更愛ivana
個陣睇菀之論同港樂對佢既感覺都無今次咁強烈

好撚sad

聽到即刻喊

係心聲呀

好代表到菀之!

雖然唔係皇后fans 但都覺得佢d歌其實好好聽 同畫意首live真係好掂

今場畫意好掂 聽完佢番說話聽佢一路唱一路忍唔到馬尿

係心聲呀

好代表到菀之!

仲有迷失藝術

迷失藝術皇上困係個光圈到個意境真係好正
不過我諗都一半人唔知道首歌想講乜架里 ...
唱緊手望嗰陣已經好多人走....唔知咩事

擁抱一個人就已經見到有人走

到底點解會捨得走 真係理解唔到

睇頭場啲人假encore已經有小小人走
之後手望個陣走到以為完左場

頭場真係勁垃圾 個個都成碌木咁
連手都唔拍 仲要叫我熄燈

係心聲呀

好代表到菀之!

仲有迷失藝術

再講就係每一首都係正菜
菀之

之之:我有同情分

係心聲呀

好代表到菀之!

仲有迷失藝術

迷失藝術皇上困係個光圈到個意境真係好正
不過我諗都一半人唔知道首歌想講乜架里 ...

軒仔聽親迷失藝術都好易感觸
fc班友要簽名去簽唱會啦仆街
btw 點解個場入面識櫻花樹下嘅人會多過笑忘書

唱笑忘書個陣 隔離條友問我係咩歌黎 跟住又同佢個fd講王苑之係廁所位
跟住走個陣 聽到佢地呻話得5、6首歌識 心諗你連笑忘書都唔識又唔鍾意皇后 梗係成場都唔知佢地唱乜啦

乜都唔識入場做乜鳩

屌佢老母啦 我係純hins fans都識皇后4-5首歌啦
乜撚都唔識仲要跟風買飛入黎聽 都on99

我唔算ivana fans,但佢今場個rundown係得低科技之歌+Chotto等等嗰度冷少少嫁喎

Ivana揀嘅歌好似得粒糖有毒冇plug過
咁都唔識真係要自我檢討
好想聽好時辰

好撚sad

聽到即刻喊

係心聲呀

好代表到菀之!

今日首畫意真係唱到入心入肺
如其格硬開開4場跟住有好多街fans入黎聽,不如往後用眾籌搞一次啦,願者比錢,錢多大場少就細場,好過而家唔上唔落咁,last呢場本應該係最開心果晚黎......
睇第1場 , 冇無人有之後幾場rundown
今日睇
隔黎兩條女係咁講野
唱緊歌都要講野 好影響心情
「哇,有光圈呀!」
「兩個光圈添呀!」
「係咪花瓣黎架?」
「彩紙呀!」
身邊啲人又唔是太投入咁 好似得我自high
仲有 第一次睇演唱會快歌唔俾企起身
企左起身俾人屌
睇第1場 , 冇無人有之後幾場rundown

頭三場rundown一樣
有人搵到唱笑忘書係到大叫波板糖條友未
果條都正一仆街木人
off topic 一下
我覺得呢張相靚到成張結婚相咁

係心聲呀

好代表到菀之!

今場畫意好掂 聽完佢番說話聽佢一路唱一路忍唔到馬尿

勁催淚痴撚線
我個frd話,菀之話「我想將呢首歌送俾一直支持我嘅歌迷」

好撚sad

聽到即刻喊

係心聲呀

好代表到菀之!

仲有迷失藝術

呢首比我博中咗會唱,前兩晚溫書特登搵返出黎聽,真係有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞