張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
使唔使咁鬼多人攞到簽名呀 簽去張演唱會飛到又有
張敬軒同王菀之定係佢team人係咪有moon post

點解咁講?

有都唔出奇呀
所以最後一場咪改rundown囉

都唔係好大改動

咁短時間點大改

老實講 我覺得無mon post 咁得閒咩真係
改左下次愛你 係因為本身諗住2nd encore用好時辰咋
用呢首收尾佢兩個實喊死

美中不足...
fc令尾場post唔係討論
係一下怒屌三十幾頁

如果時間可以倒流,我唔貪心,去返19/2/2017 11:15pm ,組織連燈仔一齊嗌encore

好想聽春秋 雖然唔是王菀之fans,但今晚啲歌基本都識。覺得有啲人好衰,王菀之同張敬軒唱既時候反應差好多 完場都覺啲人走得好快,好似好趕時間。

港豬: 我要搭尾班車呀
fc: 我要拎簽名呀
街客: 人走我又走

真fans:

Ivana:
好想聽春秋 雖然唔是王菀之fans,但今晚啲歌基本都識。覺得有啲人好衰,王菀之同張敬軒唱既時候反應差好多 完場都覺啲人走得好快,好似好趕時間。

真fans:

Ivana:

見到hinsglamour tagged photo有人tag左fc屌
唉好嬲
係一下怒屌三十幾頁

如果時間可以倒流,我唔貪心,去返19/2/2017 11:15pm ,組織連燈仔一齊嗌encore

時光這個壞人 偏卻冷酷如許 離場慢些也不許

真fans:

Ivana:

食多啲呀
係一下怒屌三十幾頁

係一下怒屌三十幾頁

張敬軒同王菀之定係佢team人係咪有moon post

點解咁講?

有都唔出奇呀
所以最後一場咪改rundown囉

都唔係好大改動

咁短時間點大改

老實講 我覺得無mon post 咁得閒咩真係
改左下次愛你 係因為本身諗住2nd encore用好時辰咋
用呢首收尾佢兩個實喊死

美中不足...

見到hinsglamour tagged photo有人tag左fc屌
唉好嬲

佢地抵俾人鬧

真fans: [img]http://img.anyanother.com/data/71028.png[/ img]

Ivana:

食多啲呀

屌好眼瞓 瞓醒再屌
分分鐘屌到可以開到第5個post

真fans: [img]http://img.anyanother.com/data/71028.png[/ img]

Ivana:

食多啲呀

肥嘟嘟既菀權先可愛

真fans:

Ivana:

Hins:
Hins:

Hins:

真fans:

Ivana:

Hins:

真fans: [img][url]http://img.anyanother.com/data/71028.png[/[/url] img]

Ivana:

食多啲呀

肥嘟嘟既菀權先可愛

我都覺 ,
係張生呢個排骨先成日笑人肥
講開又講
我諗起蘇打綠休團最後一唱
未謝幕頭幾排啲fans衝走左出去霸位 再有人跟
(之後會有一個鐘冇劃位既encore環節)
走左1/4到 青峰都有問
你地走咁急做咩 之後仲有再唱先出去

FC, You are not alone
唉今次真係好唔得體

期待會有澳門場有個好啲既結尾
講開又講
我諗起蘇打綠休團最後一唱
未謝幕頭幾排啲fans衝走左出去霸位 再有人跟
(之後會有一個鐘冇劃位既encore環節)
走左1/4到 青峰都有問
你地走咁急做咩 之後仲有再唱先出去

FC, You are not alone
唉今次真係好唔得體

期待會有澳門場有個好啲既結尾

澳門場會有咩? :0

btw港豬: 要趕船,不了
同埋多得octave 低科技之歌其實好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞