張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
btw 點解個場入面識櫻花樹下嘅人會多過笑忘書

唱笑忘書個陣 隔離條友問我係咩歌黎 跟住又同佢個fd講王苑之係廁所位
跟住走個陣 聽到佢地呻話得5、6首歌識 心諗你連笑忘書都唔識又唔鍾意皇后 梗係成場都唔知佢地唱乜啦

乜都唔識入場做乜鳩

屌佢老母啦 我係純hins fans都識皇后4-5首歌啦
乜撚都唔識仲要跟風買飛入黎聽 都on99

我唔算ivana fans,但佢今場個rundown係得低科技之歌+Chotto等等嗰度冷少少嫁喎

Ivana揀嘅歌好似得粒糖有毒冇plug過
咁都唔識真係要自我檢討

低科技之歌之前yy concert 唱過唔算冷啦
粒糖有毒就真心唔識
不過唔明點解話佢低人氣喎
我諗好多人入場都至少識佢十首歌
你話d 燈 無軒仔櫻花樹下咁多係情有可原
始終Ivana 係無咁商業化

等左成晚 我最想係真encore 有月亮說+小手術
軒仔就想聽佢唱d 新歌 過客別墅個d 未係演唱會唱過
睇第1場 , 冇無人有之後幾場rundown

一樣
除咗今日好時辰變下次愛你
之唱咗幾句哥哥

呢首好感動 聽到喊

好多個位都有喊
守望喊到七彩

仲有擁抱一個人
唱緊手望嗰陣已經好多人走....唔知咩事

擁抱一個人就已經見到有人走

到底點解會捨得走 真係理解唔到

睇頭場啲人假encore已經有小小人走
之後手望個陣走到以為完左場

頭場真係勁垃圾 個個都成碌木咁
連手都唔拍 仲要叫我熄燈

完左手望睇下有無得再嗌
望一望fc幾乎都走晒
不過頭場就算,估唔到尾場都咁on9
唱緊手望嗰陣已經好多人走....唔知咩事

擁抱一個人就已經見到有人走

到底點解會捨得走 真係理解唔到

睇頭場啲人假encore已經有小小人走
之後手望個陣走到以為完左場

去到守望係wyman 祖兒嗰啲都未走 都唔知班中女急乜柒

手望一開波就有人走,痴線,趕住去死咩
off topic 一下
我覺得呢張相靚到成張結婚相咁

呢張喺phil dvd本書仔到有
好中意呢張

個頭幾好睇

畫意已經係神級過神級嘅歌 真係好正
好代表到菀之!

雖然唔係皇后fans 但都覺得佢d歌其實好好聽 同畫意首live真係好掂

今場畫意好掂 聽完佢番說話聽佢一路唱一路忍唔到馬尿

勁催淚痴撚線
我個frd話,菀之話「我想將呢首歌送俾一直支持我嘅歌迷」

佢話好多謝佢一直做自己既音樂 但我地都支持佢

聽完佢講野再聽畫意真係有d想喊
成首歌直頭講緊佢
如果你哋真係會上黎睇post既話
可唔可以向公司反映開part2呀
同埋 之之下次再開大場或細場都好
就算得一場都好 都會有人黎撐你架
尾場之之fc燈牌:最好的王菀之

唱笑忘書個陣 隔離條友問我係咩歌黎 跟住又同佢個fd講王苑之係廁所位
跟住走個陣 聽到佢地呻話得5、6首歌識 心諗你連笑忘書都唔識又唔鍾意皇后 梗係成場都唔知佢地唱乜啦

乜都唔識入場做乜鳩

我唔算ivana fans,但佢今場個rundown係得低科技之歌+Chotto等等嗰度冷少少嫁喎

咁都唔識真係要自我檢討

粒糖有毒就真心唔識

有人part係ivana嘈完小團圓之後軒仔上黎
兩者前後d燈差好遠
睇完場show真係會更愛ivana
個陣睇菀之論同港樂對佢既感覺都無今次咁強烈

從佢既表演角度黎講其實好成功
無咗平時個陣高冷 曲高和寡既味道 貼地咗好多
可惜都係未被欣賞

今次唱得好好
同埋我覺得arrangement都好過菀之論同港樂
港樂勁想mute左個鼓佢

乜都唔識入場做乜鳩

咁都唔識真係要自我檢討

粒糖有毒就真心唔識

睇兩場
好明顯見到反應差好遠
仲慘淪廁所位
個場又係on9 咁早就出叫人執野走段野
btw 有無FC個FB/IG? 屌屌佢

https://www.instagram.com/p/BQs15Ztj1zqaVcKrQPvXjQBmuxXv1tobHDugWw0/?taken-by=lilian_lovehins

軒仔話因為上面仲有記者會所以走先
一個都冇簽呀
係停車場已經狂叫ivana/皇后 希望佢知道係有人專登睇佢

x2

水百合一二場都有支持 只要水百合想再盛放我都會去賞花

乜都唔識入場做乜鳩

咁都唔識真係要自我檢討

粒糖有毒就真心唔識

有人part係ivana嘈完小團圓之後軒仔上黎
兩者前後d燈差好遠

我個區邊得返幾個keep住開燈

乜都唔識入場做乜鳩

咁都唔識真係要自我檢討

粒糖有毒就真心唔識

粒糖有毒都係一下子醒唔起。。。
其實最想有不吐不快,唔知幾時先會聽到

咪係囉!啲歌已經好大路
佢兩個咁多合作,咁都無聽過之之嘅歌
我純之之fans都聽好多his嘅歌

我都係之迷
講真佢地咁多互動,又有合作歌
又唔係第一次一齊開show
點會淨識我真的受傷了嫁

https://www.instagram.com/p/BQs15Ztj1zqaVcKrQPvXjQBmuxXv1tobHDugWw0/?taken-by=lilian_lovehins

一個都冇簽呀

你點擊進來的連結可能已失效,或頁面可能已被移除。 返回 Instagram。

https://www.instagram.com/hinsglamour/
https://www.instagram.com/beloved_hins_cheung/

畫意已經係神級過神級嘅歌 真係好正
好代表到菀之!

雖然唔係皇后fans 但都覺得佢d歌其實好好聽 同畫意首live真係好掂

今場畫意好掂 聽完佢番說話聽佢一路唱一路忍唔到馬尿

勁催淚痴撚線
我個frd話,菀之話「我想將呢首歌送俾一直支持我嘅歌迷」

佢話好多謝佢一直做自己既音樂 但我地都支持佢

聽完佢講野再聽畫意真係有d想喊
成首歌直頭講緊佢

其實畫意 水百合 最好的
我覺得都係佢既心聲黎
睇第1場 , 冇無人有之後幾場rundown

一樣
除咗今日好時辰變下次愛你
之唱咗幾句哥哥

呢首好感動 聽到喊

好多個位都有喊
守望喊到七彩

仲有擁抱一個人

雖然有好多開心嘅歌 但喊多過笑!
我想問發生咩事

利申:冇得去睇
睇完場show真係會更愛ivana
個陣睇菀之論同港樂對佢既感覺都無今次咁強烈

從佢既表演角度黎講其實好成功
無咗平時個陣高冷 曲高和寡既味道 貼地咗好多
可惜都係未被欣賞

好鍾意迴轉壽司果part兩隻野

一個都冇簽呀

你點擊進來的連結可能已失效,或頁面可能已被移除。 返回 Instagram。

個ig好似private咗

水百合一二場都有支持 只要水百合想再盛放我都會去賞花

睇過水百合真係人生最大幸福
利申:無睇
如果真係有春秋 尾場真係on9到爆咁早走

利申尾二場好撚想聽春秋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞