張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
話說之之前半場都無開字幕機 連留白都無 好叻啊之

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

沉溺 煩擾 磨折 何苦 多講

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

唔撚係啩

有都唔出奇呀
所以最後一場咪改rundown囉

都唔係好大改動

咁短時間點大改

老實講 我覺得無mon post 咁得閒咩真係
改左下次愛你 係因為本身諗住2nd encore用好時辰咋
用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

佢地實喊

諗起都想喊

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

沉溺 煩擾 磨折
佢撈到亂哂
c_704堆相好靚

因為坐得前先影到咁靚
我好鍾意落葉個part,全部相都好靚

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

以ivana一定要完美演出既人黎講佢實prepare好晒
張敬軒 創作歌手 幾耐無彈過部琴表演?

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

沉溺 煩擾 磨折
佢撈到亂哂

過客別墅就話成日唱錯啫

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

陳生真係點改ac名都冇用

其實邊個係陳生

好快就upload下次愛你條片嗰個
你睇返上個post

有乜事跡

事緣張生post其實由舊登開始已經有,
之後有巴打發現每次高登有新料,
呢位陳生就會放上自己個channel/同依琳一齊開嗰個fb gp,
我試過upload張生本the village嘅J圖去舊登,
一陣就俾佢放上ig

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

佢地實喊

整番studio version好冇

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

沉溺 煩擾 磨折 何苦 多講 唱到亂晒龍

真係最幸福既事 由第一次既震撼 到 第二次既精彩

之後睇咩concert都覺得悶 仲好憎有嘉賓

我好憎握手位
好多時啲歌手都load唔到自己唱緊咩

我覺得握手位一次就夠,兩次太多
想聽無握手版既羅戴同低科技之歌

啲人一早衝落去 真係眼火爆
睇其他演唱會 啲人都係見到有先落去
老馮要人握手咁

其實第一次握手位未必係真係握手位來
但係啲人又衝晒落去 軒又比人嘈到講唔到野先去
以佢做法冇理由比個位只係比自己握手
張敬軒同王菀之定係佢team人係咪有moon post

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

佢地實喊

依家係我地喊呀屌

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

其實邊個係陳生

你睇返上個post

有乜事跡

呢位陳生就會放上自己個channel/同依琳一齊開嗰個fb gp,
我試過upload張生本the village嘅J圖去舊登,
一陣就俾佢放上ig

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

沉溺 煩擾 磨折
佢撈到亂哂

過客別墅就話成日唱錯啫

唉今晚錄影先搞呢啲

係張敬軒廢 成日唔記得

今日連笑忘書都唱錯

唔撚係啩

一聽就知道佢錯 首歌我倒背如流
我第一次去聽演唱會
見個開返燈同有廣播
加上d人又湧曬去出口
以為真係完左

好想聽好時晨呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

佢地實喊

依家係我地喊呀屌

佢兩個應該都有喊,
不過係因為FC on9到喊

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

佢地實喊

依家係我地喊呀屌

唉 屌

都唔係好大改動

咁短時間點大改

所以我咪質疑陳生

其實邊個係陳生

你睇返上個post

有乜事跡

一陣就俾佢放上ig

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

佢地實喊

依家係我地喊呀屌

唉 屌

c_704堆相好靚

因為坐得前先影到咁靚
我好鍾意落葉個part,全部相都好靚

用咩機影??

真係最幸福既事 由第一次既震撼 到 第二次既精彩

之後睇咩concert都覺得悶 仲好憎有嘉賓

我好憎握手位
好多時啲歌手都load唔到自己唱緊咩

我覺得握手位一次就夠,兩次太多
想聽無握手版既羅戴同低科技之歌

啲人一早衝落去 真係眼火爆
睇其他演唱會 啲人都係見到有先落去
老馮要人握手咁

其實第一次握手位未必係真係握手位來
但係啲人又衝晒落去 軒又比人嘈到講唔到野先去
以佢做法冇理由比個位只係比自己握手

真係好on9 未見過人逼個歌手同佢地握手

點解咁講?

有都唔出奇呀

都唔係好大改動

咁短時間點大改

用呢首收尾佢兩個實喊死

唉 原本有得聽

合唱好時辰諗起都

佢地實喊

依家係我地喊呀屌

唉 屌

屌 嬲
追完post 覺得好心痛
我睇18 號果場,都見到有堆人一完左守望就即刻走
心諗班人走得咁急做咩
冇諗過原來成班fans 都咁自私
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞