連登J-POP音樂討論區2

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
真係架?算把啦佢
捧ZARD踩麻衣,但明明兩人音樂路線都𣎴一樣
日本出album 其實都講主題
唔係所有單曲都收
你買隻入樽碟試下靚唔靚聲
喺亞馬遜揀黎㨂去都㨂唔到多一隻
好似冇乜近代又識既 bluspec cd,laruku 果隻 best 又得返中古,冇得一齊直寄
咁先好丫
淨收單曲果啲咪好似啲精選咁
ZARD 2016 all time best係blu spec cd, 可以買黎試下
order 左了,剛好有friend要買碟

順手訂埋相對性理論隻 live album,班友唔知做乜最近兩隻都出黑膠...之前都出過 Bluray Audio...
入樽隻碟有冇order
你鍾意聽ZARD的歌?
買左入樽咋 ZARD 啲歌唔多識
入樽隻碟音質如何
始終係Blu Spec CD
未到手呀 窮j用 econ 寄,佢話要十一二號先寄到黎
窮J入樽隻碟香港仲有貨,唔洗order
Order日本碟係要時間冇辦法
衣家好少喺香港買日本碟,好多時都貴過 amazon
你唔喺香港住?
香港都有買日本碟的鋪
我喺新界住
信和呀大碟鋪果啲都好貴
淨返 cd ware hxxse,我通常買泡菜碟同電影先會去
我以為你外國住
CD WAREHXXSE 買英文碟時唔好揀港版
信和買碟貴,但唔使等咁耐
如果有愛既基本上都唔會買港版
除非好似隻 <hamonry> 既 bluray 咁,日版連日文字幕都冇,焗住要買隻港版
菅田将暉下星期會出新專輯,搵左米津玄師、Aimyon合作,

米津曲詞作品まちがいさがし,配信榜成績非常好,會唔會為佢新碟打左支強心針,我好期待
youtube.com/watch?v=7940nuwCEYA

今年日本男歌手,佢主要的對手係星野源、米津玄師
LiSA同Aimer都係Sony的重點力捧的人
今時今日能夠歌影視三棲既年青俳優無幾多。
不過我覺得菅田唱歌未算好穩陣,聽live有時驚驚地佢會炒車。
佢唱live唔得咩
麻衣2019隻單曲首week第4賣23000左右,而加累計接近37000

Being 新組合Only this time新柯南單曲首日第3
希望Being認真捧呢2個90後可造之材,唔好再流失人才

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞