『薪火Post』BNO續期資訊(42) 繼續香港終局延長戰:記得登記做選民!!!

1001 回覆
36 Like 1 Dislike
6月4 join Q到依家都未有update
same here
4/6 not a good day
5月30到依家
唔知關唔關事
你地成個月都未有果啲係frequent traveler定少啲頁數果隻
我無副簽 但apply frequent traveler first adult
兼寄去本特衰都show到係一個月travel 1-2次 就一個星期就approve左
咁除返開我一個月都有1~2次飛
暫時都係等咗兩星期
我7/6 queue,本BNO過期18年用都未用過
廁板都用得唔多,之前主力飛台灣
呢度大把巴打625都未轉啦
下個post應該加"等候時間約6-8星期"落doc啦
same
所以6月Q到而家未有update好正常
大家唔好咁心急催人地
打算今日寄 隊尾係邊
呢度變左processing queue圍爐區
負皮區
邊個最快Passport printed and sent就係人民公敵
過左期去續本新?
寄咗去先
有排先過期
10/97 first issue 可以問清楚情況先,會唔會埋尾嗰日寫咗落下個月

同埋特區護照都係要身份證先比申請,你可以睇下有無一本10/97 申請嘅特衰
你笞緊邊個
無知一問,點搵HM Office畀我個tracking no.??? 搵極email都冇寫,想track 下寄到邊
係咪有個人中哂身份證大法但張卡first issues 係10/97?
有冇link
打咗三次電話去 佢都冇俾返報失ref number我

係咪人生已完

利申 用身分證大法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞