『薪火Post』BNO續期資訊(42) 繼續香港終局延長戰:記得登記做選民!!!

1001 回覆
36 Like 1 Dislike
我朋15號收到
21號寄番黎啦本野
啱啱寄左文件
請問我本舊BNO個authonity寫HKG,咁呢條問題Which is your passport issuing authority?答NO啦,咁個網出咗咁樣 咁係咪即係要countersign?
無睇到sorry
交文件係咪咁樣最好 唔好交護照影印本?

1. 護照正本
2.香港身份證彩色影印
3.地址證明正本
3.Countersign正本
廁板護照彩印我過到
除非有寫明係要影印本,否則一律交正本
ps: 我之前成本過期特區護照寄去hmpo
上星期先寄 極速批核
點解利物浦班英國文員咁似4000$果班既
遲黎先做咁做唔切果幾件咪永遠不見天日
保守黨雜誌The Spectator : BNO 平權上不成障礙
https://lihkg.com/thread/1289189/page/1
成件事風向都變咗好多
由bno比英國話只可以用egate過關
到放寬對Bno轉bc既門檻
再到依家講緊全面平權

所以話一定係要抗爭過先會有機會贏
We connect
世柒文 FF 一半先,不過我都希望平到權,但一定要帶埋班學生走,無佢哋成個運動都改寫唔到 , 齊上齊落。
唔知佢地點運作 但一定好過辣殺港共正苦
Share 進度 0正皮 笑左
同老豆老母check左,冇幫我拎過bno,但係佢地兩個都有本過期bno,兩本都係0 children

97年3月出世 身分證(10-97)
出世紙有established
係咪都已經冇機拎到了
26 queue都未到我公平咩
我遲你15分鐘join queue
jed thx
個人經驗分享
兩三年前屎忽痕網上續bno
無countersigned,寄齊文件,舊嗰本bno寄埋
新bno大約10零日就dhl返嚟
整緊 想問下本特衰係咪要全本彩色影印呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞