『薪火Post』BNO續期資訊(42) 繼續香港終局延長戰:記得登記做選民!!!

1001 回覆
36 Like 1 Dislike
我都係,我本 BDTC even 已經係 95.11 月 換 BNO 但無剪角,個陣時依稀記得入境處個陣講,BDTC 可以用到 97.6.30 號,BNO 7.1 後先至用。

入咗同一個人搞?
97後出世可以申請?
應該就唔得.....
Btw 我睇YouTube 新果個new system 教學下面勁撚多簡體字留言例言咩1999年單程證來港問可唔可以申請bno回佢果班仲盞鬼社會主義好蟲國已經超級強大世界第一
台灣都試過共享過
有極多數量蟲國人去信台灣要求台灣政府比佢地綠色台灣國護照理由係佢地而家居住緊係中華民國故有領地
數量太多台灣以為係網軍轟炸
呢招大絶梗係排最後
口裡說不 但身體
同佢哋講,你俾錢整,英國就會幫你睇下得有冇得搞

幫英國增加下收入都好
吊你
成腳牛屎果班信撚左你個留言真係比撚左106蚊英磅
之後幾百隻係英國領事館門口碌地一喊二罵三上吊咖喇到時又上新聞報紙比全世界見識蟲隻既文化差異/蟲國人之榮耀
我期待緊到時有人jr 單程証有權攞bno
身份證大法已經包括咗 check 出生日期啦
同埋如果身份證首次簽發日期喺 BDTC 簽發日期之後就知道肯定唔會係因為拎 CI 而出身份證
除此之外都冇分別
如果有日英國佬真係撼親個頭,提供BNO人士居英權,我諗JR就唔會有,但一定有唔少人嘈,97年7月1日前香港人都應該有居英權,再合理化當初點解唔歸化英籍、唔申請BNO之類... 總之英國政府收得BNO人士,都有責任接收當時香港人之類歪理.....
當年都佢自己講 97前係香港出世基本default ....
+2
我自己唔怕等 慢唔緊要 最緊要批
我今年9月同12月先飛
點都趕得切
不過純粹想早啲攞到啫
有個案係彈返唔批?
有冇詳細?冇副簽交小文件定點?
唔咪真係果d單程証假膠下話?
恭喜巴打
4/6 join queue

尋日approved, 今日ship喇
最怕係亂批,冇都當佢有
到時搵個香港人結婚,用EEA/EU family permit移民啦
如果香港突然多五百萬BC
自然有方法走到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞