慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
但avg3 thanos用嚟還原vision嗰吓都只係限咗還原vision
純粹解釋古一嘅考慮

不過而家點都一定有兩個世界
主劇情嘅世界
冇thanos嘅世界
無講過,Vision!?咩黎
上集thanos塑造得太神
將6粒石用得出神入化 又文武雙全
破鏡像
整假現實呃Guardians of the Galaxy
扯個星球落泰坦星
時光倒流攞vusion粒mind stone
teleport

對比起今集因為無石在身
無咗上集見到佢嗰種無敵 處之太然 永遠佔上風既感覺
但係一個vs Thor Captain America Iron Man都好正
BW 解釋發生咩事開頭有,佢對住Avengers 成班喺Avengers HQ講
Cm 大啲,但短駛太柒
會唔會有復仇5
thanos把刀叫咩名?
好似仲勁過雷神把斧頭
又硬過ca盾
其實呢樣唔知

因為要回復時間,要拎走時間石(當手套唔除其他石唔拎)

咁我還原果陣,係咪會多左粒時間石定點?
其實你當相對論
物體既時間隨速度變化
但變化既係物體,唔係成個世界
拍劇
reality stone還原左再塞返俾np?
soul stone永遠都係bug
佢地唔知下話
gg話覺得暈左一陣
一醒起博士就即刻叫幫拖
Thor份約係完左未?
魔法控埸太屈機
奇異博士on99係度頂住個海做乜鳩
開傳送門啦
time stone設定其實係完全唔合理 (局部位置playback)
im死咗,ds可以剩係playback im嘅時間
就算要playback埋thanos都無問題,其他英雄擺哂陣即刻再秒一次已經得
只能話睇故唔好駁故
睇完有3個位喊咗
thor 喊住咁攬住佢老母
ironman 攬住蜘蛛仔
最後話你老豆都好鐘意食芝士漢堡

最後睇到葬禮都冇乜野,一話你老豆都好鐘意食,即刻忍唔住
一野車落red skull 個頭到閃人
CA返去還SOUL STONE見到RED SKULL已經好好笑
有無人期待之後Disney+ marvel劇集?

新隊長飛隼+巴奇個故
上一集Thanos 嘅無敵係寶石同埋佢對snap嘅信念營造,今次Thanos嘅無敵係軍隊,所以變咗罐頭式奸角
最尾CA返去1970年同peggy過人世真係好正
CA 集集都有講對舊情人念念不忘
有對應到老左peggy 話結左一次婚
原來果個就係未來時間線嘅CA
我覺得靚過長髮好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞