慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
即使唔係原裝盾 但係都係vibranium
冇追一日po
之前唔係話gamora會拍gotg3咩?
佢地保護地球 一有變動一定會留意
就正如loki係名單上人物 一落地球就即時被捉走
果個係再上一個時空嘅CA嚟
有沒諗過係伏筆
nebula跟佢地返嚟開咗部機
thanos用傳送液將成架機將自己同軍隊一齊運過嚟
我覺得冇bug
佢長期fit到pk
其實有無諗過⋯
蟻俠之所以返到現實世界,其實係一個局⋯
果隻老鼠,係黎自迪士尼⋯⋯
6,7,8,9都仲得
(不過已經唔係我心目中既avg)
Avengers 6
Marvel衰在冇Aquaman
其實CA本身唔係長生不死架咩🤔?
可能太多唔得(?)
唔知有冇人講過 old ca比盾sam果幕,ca帶住結婚戎指
出loki劇集呀嘛
因為佢知道true end 佢要做送水佬
希望BW個人電影會解釋Budapest 係咩事
其實我覺得佢解釋得好好
亦都比埋例子
但唔係個個都明,或者仲用返另一套理論去講
其實今集唔係好好睇 不過當了左心結 11年marvel 系列完
開新story line
time travel片用平衡世界理論解係易明,但係其實係無限多bug
就算唔講Time stone直接用會有bug
DS可以睇未來但係唔講得呢件事已經超級奇怪
如果話佢睇果一刻已經係新平衡宇宙咁好怪

命運石之門果種世界線收束合理好多
宇宙得一個,但係當有人做咗會影響未來/過去嘅事就會郁到世界線
佢話佢係build a bear
Bab係自己整毛公仔個啲workshop
而又真係有聯同marvel出毛公仔
咁奇異博士知唔知?
佢師傅就話睇唔到死後嘅世界,咁奇異博士睇唔睇到?
除非佢睇到,如果唔係佢都未必知thanos唔係thanos
好明顯啦,戲入面SAM都見到之問再問CAP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞