慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike

cm表現收貨 不過可以solo多陣仲好
出幾下光子衝撃
不過今次個look幾有意思 black widow先係leader 班女入面而cm就轉用ms marvel look
https://youtu.be/HGnIiA7oJvg?t=58
其實點解唔偷eternal flame 返黎復活Tony
但短依個造型有意思
其實14000000無話係所有既可能性
奧斯卡影后點會唔好戲
DS出場問齊人未 王問佢仲嫌唔夠人多個下好好笑
點解之前又話要去揾人整對手套先駕馭到啲石嘅力量
依家ironman求其整隻手套都可以用嚟裝石
女巫正d
反而初頭諗過會唔會好撚老土 兩個一齊跳 因為大家都愛大家 跟住兩個都唔洗死又拎到石
啲石無晒聖所係咪奶野
你當ironman流架?
重睇就梗架啦
甩左都扯到旗!?
唔係個六粒石個能量先扯到架咩?
thor3復活個條友本身身體都係火黎,daddy肉體咁會即場火化左
狼人很定左唔會再拍架啦,新既fox只會淨番死待係原本演員
因為iron man 真係好勁
正確啲嚟講佢地返去係靠唔同時間點個坐標 每個坐標代表個一個宇宙 tony都講過個手帶係gps
一拳打落太空船都得
有無諗過要soul stone係一個soul換另一個soul, ca返去用soul stone可以換返bw個soul返黎
劇情需要
依佢A3既實力,今集又係可以屌打冇石既滅霸
自己一個拍
佢有講過如果同avg拍佢有興趣再做
CM,DS,SW 加埋Antman
新四巨頭
舊手套thanos一帶起就高潮
im整果隻一帶就電到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞