慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
你記唔記得thor3 odin講咩
啱 雷神或者Captain Marvel啪手指都唔會死啦 點解要Tony啪? 因為只得呢個可能性先贏到
以為最尾會整返生
上到Garden,肥仔一野斬左thanos個頭之後,畫面黑左陣。呢個時候,坐我前面一排8個毒毒中學雞,幾個一齊話 : 噢打完,走得。

致敬漫畫
Thor唔用武器都可以通電同埋身體能力俾ca強
不過好小學雞唔肯揸細槌
我係im舉中指比佢睇
我係im個下真係屌出聲
那時斬頭純粹只是發洩,大勢已去
蜘蛛俠秒殺模式嗰下好正
呢個setting真係屈機
有時提出d合理推斷 一句話ds見到個ending唔work就收晒皮
Loki個d應該都係再拍?
雖然唔係對劇情有推進

vision真係無出現過
佢唔想搞到Thor落唔到台姐 個錘應該係一係可以輕鬆舉起 一係就好似Hulk Ironman咁用曬力同有科技幫都舉唔起 唔會好似Cap咁郁得嗰小小 而Thor今集都有話佢一早知Cap係舉得起個錘
呢個真,尋日睇完仲消化緊nat同daddy就咁冇左,daddy估到但nat真係估唔到
個下其實好絕望,無哂所有方法救返啲人出黎
ANTMAN救世主
已經唔係原本果個 嚴格黎講唔算翻生
致敬位黎講

Ca3 hawkeye 向黑豹自介黑豹話唔care 佢係邊個, 但今次打果時黑豹有叫hawkeye 個名算唔算?
唔會啦 第一次拎都唔知自己拎唔拎得起 點扮應該真係郁少少嘅 佢未夠worthy姐
講左拍電視劇
應該係行佢轉走左既平行時空
個手套用納米技術架嘛,由右手變左手囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞