慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
Nano tech主要嘅功能都上集講咗 反而佢叫thor打佢嗰個武器好想睇多啲
完字幕仲有彩蛋睇
Antman係咁踢Thanos都得
得啦知你好勁好叻叻豬啊可唔可以幫你含
一定唔會拍到咁好姐
唔洗咁樣踩佢啦
係 除非你愛red skull
SW打到Thanos要開空襲先甩到身

CM係輸俾粒power stone
加captain marvel落去avengers真係有啲無謂
本身能力屈晒機,但係故事性上又唔可以畀佢太屈機
最後就唯有兩頭唔到岸,除咗帶ironman返屋企同炸太空船之外就咩都冇做過咁制
我屌。av3 個陣 我以為集齊一套 就消失一半生物。個手套靜係可以撻一次。

邊條垃圾呃9我
因為肥左
過左5年 多左個肚腩仲要掛住日日打機mode
...
果六粒石係龍珠
集齊可以實現使用者願望
代價係使用者要承受發功既衝擊
正常人一下就收皮
Hulk thanos 呢d身體質素高既咪可以用多過一次
明未
1偷襲
2肥+久疏戰陣
其實xxx直接帶套啪搞掂上集iw其實thor一嘢斬到搞掂,其實收埋vision唔俾thanos搵到搞掂你要駁故任何一套戲你都可以搵到位駁啦
因為大肚腩
真係唔屌唔鬆化
你試下5年唔操日日飲啤酒會點
留返比captain上位啦
iron man型左太耐啦
純格鬥打唔掂,好似sw全用魔法就壓過
佢認真打嘅話
套戲5分鐘就完
果套都係新甲
但冇A3著眼新武器功能等
仲諗住佢今次有命返黎,對套甲會有咩改進著去報仇,加上造形係跟返漫畫原作個look,點知又係乜都冇提
同意avg 3嘅隊長戲份10分鐘都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞