慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
拎靈魂石嗰段我覺得最好睇,未到最後都唔知係邊個犧牲

不過我成日想ca還石嗰時又可以”a soul for a soul”換返BW返離
佢唔知點會同佢姐姐講呀
我都係唔明Vision個度
hulk話Vision係集結於佢,Tony,Ultron,mind stone,Jarvis
而黑豹個妹亦都幫佢scan過話可以分離寶石
只不過有幾兆條神經?需要啲時間去處理
最尾Vision比thanos爆頭變咗Black?型態
正路黑豹妹化灰前有保存個啲醫療紀錄
隨時copy返另一個mind stone出黎取代返都得架?
所以到底係可唔可以修復返
無咁屈既角色贏面都無
過埋weekend就會有更加多睇完完全瞓唔著嘅人入嚟瘋狂討論
Agger 而家出親嚟都有大作用
pepper就多
其實變大左嘅Ant man都幾好抽 一錘打爆av1識飛個隻野
出場太多會同隔離JL超人一樣,你自己打哂得啦
所以CM應該都係為Phase 4 多元宇宙敵人準備
morgan
自私d捉其他時間線既頂
拍左廿個scene,其他睇下br到時出碟有無
Vision:幫復
望住各位角色嘅成長真係好感動
有生之年見到MCU真係好
瘋狂唔刷牙
頂,佢淨係知thanos同gamora去vormir拎石
thanos成功左,gamora死左

佢撚知thanos係用gamora既soul換soul stone?
總結老鼠拯救世界無老鼠am出唔到嚟
突破盲腸都係討論翻佢有幾可愛啦
等於日本超人咁解
唔係 可以自己好愛自己 之後跳落去攞soul stone
如果事先知道要有人死 我會去2012紐約夾2012 bw走 犧牲佢
橫掂之後還石會修正返
唔記得咗 mind stone係點攞到
明明呢個問題答咗好多次Nebula唔知但係死都有人話佢知又唔講咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞