慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
以為下任會係Bucky
驚奇隊長短髮唔好睇,長髮中分將佢包包臉遮住了一啲就好好多, 短髮成個男人咁
吓 仲衰過d TB
其實係講得太快 但古一已經用埋圖像去表達
重點就係 過去既改變唔會令到現在改變
而係會出現一個新既平衡宇宙

不過今次電影既重點唔係平衡宇宙,而係初代復仇者
帶出平衡宇宙我覺得係為第4階段 第5階段鋪路
頭先開youtube已經見到幾段i am ironman偷拍
真係留意唔到 可莫耳講下邊一幕客串左
Far From Home之後就以後都冇喇
Ironman 返去軍校偷魔方前的一刻
係囉求其將個手套用portal扔去第二到係咪冇人攞到
廢老😂😂😂
1970一開頭架車,瞓撚咗?
btw 想知漫畫第二代ca係falcon定bucky?

我覺得如果之後仲要ca出場既話
俾bucky做會好過falcon
bucky有好多描寫,可以令二代ca有更多深度
但falcon少好多
七十年代個陣
仲有我覺得有個位係致敬緊 DS裏面 古一臨死前話睇唔穿DS嘅未來話佢有無限嘅可能性 本身由唔想俾粒石HULK 都即刻俾咗
開平衡宇宙就可以唔駛理連貫性同bug
啲故仔放膽咁去拍
有好有唔好
其實用返電影所講既理論去諗
老ca出現都係得2個可能
望唔到咪唔明sam問佢啲野
局部時空逆轉之技能,唔影響世界主線,咁睇?
根本就送石埋佢身 假如送走手套 無乜可能會打輸呢場仗 cm一個已經夠清場
知道了!車入邊副駕駛位有條女果幕
其實雖然打得好型
但現場avengers應該係下風緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞