慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
等緊cap vs thanos army wallpaper
要解實係咁解但用第二個角度睇究竟呢個方法係咪真係唔work呢
送走個手套
再送埋hulk
再叫hulk啪一次
咁就bbq ending
DS 睇完1400萬個未來可能性,但唔講因爲佢知道唯一打敗thanos嘅機會就係tony要死,所以佢驚講咗出嚟tony就未必肯捨身取義。that’s why thanos喺iw就嚟殺死tony嗰陣 寧願比粒石thanos都要保住tony條命
最終戰打打吓趕住還石,但係最尾都係打完晒先還都未遲
其實點解咁多人miss啲重要位,係留意唔到定眨眼耐到miss左
Iron Man死個下 真係喊到仆街

唔清 圈下5個銀點出黎得唔得
二刷個時留意下
Daddy
鍋物仙: Nice, Thanos has a retirement plan
I love you 3000
佢能力太勁 其實我地9講都可以講到好多方法

所以唯一解釋就係 佢知道咁樣先可以成功
其他都係失敗 因為佢睇曬所有可能
反而多人唔識/冇留意ken cheong 同 russo
應該係呢個講法
同埋範圍都有限
如果唔係淨係問古一要time stone
轉鳩哂d灰變做人用完還返就完
其實故事上冇說服力。
算合情理啦。
估下 avg 2 嘅時候佢係唔係扮拎唔起仲好
CA點解突然識用雷神槌

咁既話thor 咪冇左專門技能
BW死咗真係無諗到
未睇個日我真係專登唔上連登
大家都係伏米亞 犧牲者 架摩娜 可以翻生,黑寡婦為左救大家都犧牲了
Run from it. Dread from it. Destiny still arrive
ds頂緊洪水,分唔到身,佢都只係有機會舉起食指比im睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞