慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
今集嘅Jane係真係Natalie新拍定係剪之前舊片
佢同Thor無交集 有啲失望
本身見佢有去首影 有啲希望佢有對白
有5年時間擺,女都生埋出黎
咁反無計架喎
應該唔會,呢度嘅壞人都好有美德
Thanos 唔講大話
Dormanmu 就講得出做得到
我反而想問,有冇人記得 Black Widow 喺基地同人開視像會議果陣,Okoye 講果單海底地震,有冇人同我一樣覺得係一條有可能鋪 Namor 嘅伏線?

畢竟漫畫入面佢同 Black Panther 都係光明會成員
都5十幾啦 啲女演先老得明題
Captain 塊面直頭肥左
不過一樣咁大隻
係Thor 慘啲搞到佢肥柒左
有幾幕啲眼水搞到我睇唔清楚以為佢瘦返
綠巨又係 開頭好搞笑 後面爭住戴手套又係催淚

真係要追足avenger 先會好似覺得成套係催緊淚
睇完有種空虛感
有無人知IM個女邊個演
好撚可愛
Ca:喂~原來你黎左呢度丫?
Red:係丫,你黎呢度有咩搞丫?
Ca:無~還石lor
Red:哦~
Ca:唔講住,我仲要還埋其他石先,見到面既話再傾
雖然佢從政府角度出發 但呢條正義撚真係好煩
只係知cm造型 係ms marvel
同埋nat做leader好適合
鍋物先今集又做過D乜?
呢個先係終極廢柴
是旦啦
咁果把Stormbreaker 夠把炮,3個字都唔使咪又係鑄到出黎

冇咩好討論
我第一眼覺得佢好似Pepper
hail hydra 一野踢redskrull落街
奇異開門高手嚟

真係谷肥既話一早穿崩啦 出街比人見到佢肥左咁多都知咩事啦
龍珠 杜拉格斯 條時間線玩法之MA, 一模一樣咁
可能del左
無得還😂😂 搵個信得過既人keep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞