慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
Thanos d𡃁識魔法掛
Buster係幾時出現過?
屌你摘生果食
trailer無嘅畫面有170幾分鐘喎...
基地握一次
準備跳1970再握
其實佢set左個時間點之後理論上佢十年一百年後先入去都係會去到指定時間點
所以其實佢可以copy左幾年先copy完幾憶支
上garden斬頭?
準備跳無握
淨係講i do
尷生捉返哂d死左嘅人返嚟
其他時間線由9佢 我地要睇最好嗰條
Ca係唔係唔夠以前嘅自己打
仲以為thanos會喺 very very much 嗰度講番avg3 trailer嗰句
fun isn't something one considers when balancing the universe
Bucky still alive 秒咗啦
唔想整傷自己就住就住
其實你計返係面對十年前既自己
Bw cctv見到蟻俠 唔同髮型
隊長拉緊個盾嗰時已經爛咗,有一個tv spot係完整

唔知有冇記錯
上網睇彩蛋合集
Rocket跟Thor翻Asgard既時候啲人都當佢兔仔
同Thor第一次見到佢一樣 Asgardian啲標準

同埋話支援黎既時候ds bp 屬於phase3個堆人係跟住個人電影時間出場 我睇個陣都冇數
髮型無留意

預告盾係完整
無解 只係見到2014 nebula係咁按制
開量子通道

Thanos大軍就過哂黎
本身都係隻部母飛艇
之後全部黎晒
5年無操過
要打既話一定係old cap贏a1 cap
old學左各種格鬥技,a1未學,詳情睇ca2
現在個問題係.. 邊個話一返去就一定會分裂出平衡世界? 我睇漏左定咩? 部戲邊 part 有講「返去就分裂」?

因係其他關乎 timeline 電影要製造出新既平衡世界係要改變左一D「重大事件」例如殺 thanos BB... 但如果我返到過去只係將我平時刷開牙既"紅色牙刷" 換左佢做 "藍色牙刷", 黎D事一般都唔會影響到原有路線而產生新既平衡世界... 因佢地講大自然有自我修複能力。

當然我清楚 marvel 講明有自己一套話 timetravel theroy, 唔要跟其他電影如「回到末來」咁... 但我正正想問,有冇人 sure 佢地有講「一返去就分裂新」先? 如果下下都分裂咁美隊帶雷神槌返去還根本冇意思,佢返兩次同樣B世界已經又製造多兩個新平衡線....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞