慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
覺唔覺葛摩拉今集特別正
thor好努力走演技派路線
女權ghost buster做傻仔,古精精怪大酒店減磅做嬉皮士
蜘蛛仔話醒返嗰陣strange同佢地講要即刻幫拖,應該假設大家知咩事掛
Google返有啲印象自膠
作為宇宙霸王,把武器打得爆vibranium都合情理
張poster呃人
可惜佢地今次Endgame講時間軸做得唔好。

誠實預告同He/She一定拎嚟笑。
同Starlord 嘅互動好正
但係咪有講過唔可以用時間寶石去破壞自然法則類似嘅嘢?即係事實上可以但佢地唔會令人翻生
第一站去古一到 叫佢用time stone 幫手還原形態 得唔得?
還 time store 前 restore 番 tony, 其實係咪 ok?
今次Endgame冇手套仲勁過IW有手套
最尾女權集結有啲刻意
但sw真係好勁,同好大波
有無人記得HULK同埋古一講時間線個啲對話,到底完左END GAME之後時間線係點
如果真係無嘅:

12月預告:
tony獨白有少少剪咗、短髮bw解釋發生咩事

3月預告:
he喺飛船搭bw膊頭(外面似係日本夜景)、he爆炸無揸住手套、bw練槍、cap個盾完整、臨time travel排隊行無肥thor

希望無記錯
咁CA回到過去冇用時光機返黎,CA點樣留返係2019條線出現?
SW根本一直被弱化,喺漫畫佢好勁
同antman講 我笑死左個到
Time stone個能力係回帶既話咁好可能要殺多次thanos
幻視係爆石已死
tony傷重而死
用time既話回復到tony未死但重傷就無用
即係要回到未彈指前
咁即係thanos都未化灰
係屋底爆個頭上去捉住退休廢老
拎返果個時間就得(果個時間有返就唔會有黑時間線),唔一定俾返人,但要分開keep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞