慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
講起王 我最初估係ca死 im會有一幕係婚禮
I knew it !!!!
Cap 型到震
nat熄左會議通話喊,之後cap一入黎一秒堅強個下真係好正
重睇啦
冇佢打爆架船下面啲人死撚晒啦
唔好為反而反先得架
利申 唔鐘意佢
仆街 由綠古撻完手指 佢地一路捱打
去到返生出返幫拖開始忍唔住喊左
之後再係IM撻埋手指 停唔到
聽到佢個院都雪雪聲
男嘅鼻涕咳聲都不停有
一路到後面停唔到

咁就10年 都追足avenger
得兩三套無入戲院睇
唔係死忠 不過幾鍾意啲演員
特別係Robert Downey
對IM個角色無咩好感 係因為佢演呢個角色先好睇
踢red skrull落去睇下係咪吹水
好多對白係同fans講
睇完 入黎吹水
有無巴打都喊左出黎
Ant man 客串 confirmed
無左招絕光子衝擊
今集女leader一定係nat
我想問CA係咪最後番過去要將啲石放番原位
咁靈魂寶石點放番原位?
勁好戲
甩之前扯 啪之前甩
im一開頭個look老左好多咁
救im係最大作為
古一話只要返到去還石,就唔會產生分支
咁諗諗下其實佢地返去係製造左好多分支出黎
例如:2012 Space Stone比Loki拎走左,2014 Thanos化灰,成個GOTG時間線應該係亂哂
應該係準備Phase 4 進入多元宇宙

【2012 AVG1】 
Space Stone : IronMan,Antman
Mind Stone  : CAP
Time Stone  : Hulk

【2013 THOR2】
Reality Stone  : Thor,Rocket

【2014 GOTG】
Power Stone : War Machine,Nebula
Soul Stone  : Hawkeye,Black Widow
戲黎講個人認為nat好過SW
End game 終極結局:tony殺完thanos以為完左,過兩日dormammu黎又陷球剷
係,個下真係好Satisfied
睇嗰下已經改變咗可能性 可能唔睇iw就贏咗
Im 個婚禮擺唔成啦

唔講見返red skull
想知cap 點還返soul stone
Nat 死左 還返都唔會返生
同本身soul stone 冇實質形態,係人死左先突然出現

求解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞