慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
講故唔好駁故
DS睇返A3既實力,今集佢一個人夠撚鳩滅霸
但要擋洪水隻手唔得閒
兩個爭個時我都估係鷹眼,點知Nat...
隻手帶可以改時間
其實係回收部量子領域通道個垃圾佬至真
Thanos發現啪唔到手指果下好多人都笑左
到tony啪手指死果到全場靜晒
幾十個英雄都可以比thanos 搶返,整到tony要死
但鷹眼都冇返newyork
3000係點黎?
Tony死左個陣好多人喊到好勁,但我冇,只係好sad。但當Happy同Tony個女講 : 你老豆都好中意食cheese burgar... 我喊到仆街
Av3嘅主角係thanos
Av4嘅主角就元祖六位
Morgan同im講
其實AVG4 已經簡單易明\
都仲咁多人睇唔明
Wanda 睇來勁過CM

有超能力的變種人係屈機,好有戰傈龍卷的感覺
Ironman有句類似 he made it for you喎
仲有佢叫隊長低調係因為佢剩係幫隊長帶裝備 冇幫其他人帶?
我夜晚睇
朝早一開連登見到復仇者POST就即刻關APP
廢事比人劇透無晒引
2014果陣唔係最少有power stone?
I am Ironman
我同Daddy講既,佢仲話I love you3000咁勁啊?
你可能需要二刷
應該係話DS由睇住未來果下已經行緊去endgame條路,交石都係endgame既必要條件然後先會有snap finger 甚至去到五年後既所有事情 所以唔係為左保住tony條命 而係跟緊唯一勝利既路線行緊
如果淨係驚畀thanos搶番,captain marvel拎住飛上太空已經冇人搶倒
一路睇一路等緊佢出返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞