慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
葬禮hill隔離,im3青年後面 嗰個阿叔乜水
我記得本身話無佢份
有最後一幕已經好好
tony 死先會贏
都無需講啦
留番蜘蛛俠2講
國務卿
其實2023年已經係全新既世界
我理解係
可能我記錯?
你係3dimax咁刷?
作為cap fan boy真係出曬水
二刷為左睇呢段combo
Nick fury 仲有幾多份片約
有無詳細樣睇下?
Cm串串貢 成套戲有咩作為
一腳踩撚到佢變柿餅
其實起泰坦星打完 thanos傳送去地球之後佢都已經可以開portal 明明可以返地球幫手 ironman又重傷 可以返地球一定返左先啦 開portal只係需要幾秒 果時thanos起地球都打左成5分鐘先至snap
黑人隊長同女子組avengers真係好反感
無必要特登講娘子軍好勁呀。你放cm同sw單挑thanos已經夠哂型啦,係要加多一幕黎俾女權撚自high

本身你唔特登提,觀眾心目中已經覺得avengers 不論男女都係超級英雄,平身就係平等。但你特登做呢個畫面出黎,政治正確意味濃到
紅女巫好正 係咁夾波波
會掛話哂磁力王係佢老豆
仲有好似I like this one
之後拉遠雷神笑,個個shot 冇左
係thanos手套上粒子鬆開啲石,瞬間附落im手
已三刷
屌⋯⋯特登寫到雷神變廢老
復3齊石thanos都要比雷神迫到即啪手指
復4齊兩把野去挑thanos都比人差d ko

Bring me Thanos??

CA拎把鎚已經打到thanos啪啪聲
搵番復3個雷神應該一早ko thanos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞