慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
係新Asgard 嚟,嗰個村莊
佢跟返漫畫
醒返就已經係thanos架spaceship嚟咗地球 ds用嗰段時間集齊其他化咗灰嘅人 但呢5年對化咗灰嘅嚟講只係過咗一秒 所以應該係未知咩事
上集thanos塑造得太神
將6粒石用得出神入化 又文武雙全
破鏡像
整假現實呃Guardians of the Galaxy
扯個星球落泰坦星
時光倒流攞vision粒mind stone
teleport

對比起今集因為無石在身
無咗上集見到佢嗰種無敵 處之太然 永遠佔上風既感覺
但係一個vs Thor Captain America Iron Man都好正
Vision先冇人記得
Wanda好慘
應該唔知?如果情況咁急要幫拖
好難想像奇異博士仲同人解釋thanos唔係thanos
汎合金係隕石黎
所以外星人有都好正常
Disney會出劇集講Loki
咁要還原好耐喎
想睇SW同Vision 仲有Loki個故多啲
求其話6石SNAP既等價交換>>>time stone 得唔得
咁究竟主線世界個古一見 dr. strange 第一次之前有否見個 Prof. Hulk / Bruce
係因為cm 打爆咗Thanos 嘅飛船跌咗落海,激起左海浪,所以佢要頂住
真係唔知
去到個時間點放低舊石就走人?
期待scarlet witch對波
唯有當係用左就入唔到true end
其實都知點講有d位實講唔通
所以一早用14000605封死晒d逃生門算
同埋就算知唔知發生咩事
目的都係打thanos
仆街好撚正啊
Who fucking care
佢應該係話開住個portal送走啲水就唔使頂住
正常係無
唔知有冇人講過 BW同hawkeye去vormir前話呢度離budapest好遠 致敬番Avenger 1佢地提起過佢地去budapest做過任務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞