慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
無追post

仲有coulson無出過場有無人講?
對波好正
Nat跌落去訓係地個下,個心真係裂左
結果論包底的確幾冇癮
用刀斬怪
開頭講佢地去拎soul stone就心諗仆街。。。
我覺得佢話講咗出嚟就唔會發生係講緊DS變灰前唔講之後要點做

佢比TIME STONE出黎 係為左保住TONY條命

因為TONY一死就乜都玩完
點解可以tony偷thanos六粒寶石去自己套甲?
冇bedtime story
CM根本太屈機。佢一早整爆個太空船同打Thanos 既話一早完場啦
嗰下已經估BW一定唔會俾Hawkeye死
當佢係bug算因為im返去都唔suppose比人發現
個下我未裂
因為我仲有一絲希望覺得唔係真
覺得佢會出返嚟
諗諗下其實垃圾廠入邊隻老鼠先係救世主
如果隻老鼠唔經過 唔爬上架車就唔會踩到粒掣
如果粒掣冇開 蟻俠又唔會出黎
如果蟻俠冇出黎 又唔會開到量子隧道
如果冇開到量子隧道 班英雄就穿越唔到時空
如果班英雄穿越唔到時空 就救唔到世界

利申 純粹當笑話 岩岩睇完 沖涼先諗起幾好笑
Tony 話my dad made it for you for a reason?
本身個手套都係tony整
屌你二刷啦
所以羅素兄弟真係好屈
明好多好深ga位都可以拍到咁易明白
所以真係好勁
現役所有MCU英雄實力最少top 3之一
不過後尾諗翻如果係Nebula同窩勿先去,都唔熟唔會攞到
唔同人?

仲有coulson呀
夾硬講就係傳送完會比第個壞人搶到
仲大獲過而家/一樣比人亂用
不過ds句野真係萬能
等等 即係攞到soul stone嘅條件係要有一對a愛b嘅組合同時在場 唔係嘅話去到都係白費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞