慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
睇緊中途都要po ig story, 港女
Strange擋緊啲海水
唔擋一早浸死哂
換返BW返嚟
佢兩個爭住去死個陣我勁緊張,心諗兩個都唔死得唔得呀!!!
最終戰果個thanos 係邊個時間點黎

點解一粒石都冇
有個唔知有無人講過
打機個位!Thor幫個frd出頭話飛去佢屋企 挖隻眼塞入屎眼
應該回應翻iw rocket比隻眼Thor 叫thor洗一洗先塞入去
話自己係逃走時候將隻眼塞入....

Rocket無講塞去邊就到左nidavellir

一睇到個刻我即刻諗緊點解會知佢叫咩名
明明iw都無鷹眼
Doctor Strange 最尾竪起一隻手指比tony 睇,終於話比佢聽靠佢係唯一嘅end game
一出現番就攞 storm breaker 斬佢個頭
其實淨係傳一次ca點去唔同時間點還
佢地借嘅時間都唔同
一直等?有d地方仲要外太空
冇不停來回傳送其實還都好麻煩

仲要正確時間點先冇影響人地世界
如果唔係計準哂六石一借完
一瞬間之後嘅時間點去還都冇意思
如果nat都可以舉吓槌就好
唔係呢個問題

平衡宇宙論最大問題係根據個理論本身,多元宇宙係無窮無盡咁多
DS睇完1400萬個可能性,當刻其實已經係創造緊一個新嘅平衡宇宙
如果接受呢個說法,咁其實所有咩"唔講得係因為驚講咗未來就會有變"就通通不成立,因為當有人預視未來果一刻,已經係一個新嘅時間線

所以無論點都好,真HAPPY END就係試到用Time stone playback到有一個唔洗im啪手指嘅平衡時空
反正觀眾視角宇宙入面嘅主角已經有一部分唔係之前電影入面同一個宇宙嘅主角
唔係第一日睇真係唔好上網
好似好正
隻老鼠先係救世主。。。唔覺意放antman出黎,先會有時光機出現
我都以為nat會有機舉下錘,點知依家真係冇機會了
如果佢睇過結局 應該唔使人提 自動波去飛去擋
係驚比THANOS搶返
civil war呀
係隻老鼠至真

homecoming個陣畫個幅畫im同鷹眼係今集個造型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞