慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
主角黎講真係唔夠,講下佢d高科技,穿插係搵搵寶石都好啊
奧創
最尾有幕全女英雄,感覺女仲勁過男咁

cm能力屈機,
女巫又差d淩空剝Thanos光豬
cm個表現其實已經夠
今集最想睇其實係初代avengers解決埋呢單野 正式比一個時代既總結我地
其實咪有條友繼承yondu支野既
一下隊死thanos都得啦
四個字:劇情需要
屌你nebula係搶咗未來既nebula手帶先有支紅色野
突然醒起喺avg3太空船入面ds問過im係咪可以帶佢哋返去但今集自己開portal返咗地球
Joss 根本唔識點處理boss 戰

其實第一集打loki根本無boss戰可言,但hulk秒佢個幕拍得好睇好笑 接受到

第二集奧創一幕3人死光就差唔多收左佢皮 最後hulk加個拳完全笑唔出 就已經開始接受唔到了

正義聯盟更加唔洗講啦

換導演差好遠囉認真。
時間好有限
根本小學雞唔知咩叫bug.
係又bug,唔係又bug
佢入stark 大樓個陣可以穿透玻璃
James Gun係咪一早知結局
佢好早就寫好GOTG3,即係會講佢哋去搵Gamora?
直情冇cm好過又唔係受歡迎又唔係有咩作為
所以一用russo bro就推到高峰
其實撻手指呢下象徵住許願
Tony 都千叮萬囑同Hulk 講過
撻手指前要諗住被消失既人返嚟
而唔係將時間返番去五年前(為左保護佢屋企人)
真呀 呢兩集boss戰 都好正
ca同im 番去av1 再番1970都係改時間直接飛
唔知羅素拍A2會點呢
奧創個trailer真係好好J

https://www.youtube.com/watch?v=tmeOjFno6Do
風格問題
套戲本身想拍到好絕望咁
但偏偏Joss Whedon就鐘意瘋狂落quips
搞到套戲不倫不類
不過佢都有啲位做得好
成班人試舉錘仔同Hawkeye屋企呢兩幕係佢先拍得出
官方好似想係phrase4,5整佢做主導角色
(屌我都覺好唔掂)
全女班幾驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞