慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
有撚咩
power stone喺xander啊
hawkeye全集係咪冇拉過弓黎射敵人 用黎攻擊既箭全部用手掉
俾war machine帶走咗啦係nebula同以前嘅自己同步咗先俾人發現嘛
Iron man 咁偉大自我犧牲不愧我打機課金比佢買新裝甲,其實係儲備了很久的寶石💎換來的
我都係
好彩今日朝早就得閒睇
尋日完全無玩電話
見到Clint同Nat去攞soul stone已經心諗佢地可以點換
雖然當下內心係情願Clint犧牲
但片頭見到Clint同屋企人嘅溫馨畫面
都明白點解Nat堅持犧牲自己
不惜一切代價去換石救宇宙
套戲Bw同咁多個人開視象果幕
CM叫War machine 小心d
係咪算係跟番漫畫個感情綫
今日有冇食cheeseburger呀
starload果時先去偷石
都講唔通啦
上集DS可以將成粒time stone收埋,滅霸都冇佢符
一早搵佢將手套收埋,根住冚家專手對付佢,佢輸左9世啦
都係果句啦,講故唔好駁故
其實cm直接帶套啪搞店
Cm能力可能同thanos啪完一樣,損下手臂就ok
我都知d人會點覆架啦,千萬份機會呀嘛 一定要tony啪先得到
劇情上真係唔夠說服力,直接跳出第四面牆講因為我完約可能更有說服力
本身俾gotg1 sl拎左架啵
今次就wm同藍妹阻止左sl,然後拎左返去而家
Odin: whosever holds this hammer, if he be worthy, he can process the power of Thor
daddy雖然不捨 但都有心理準備
BW...
依家變左I miss you 3000
Ds根本avengers總軍司
魔攻又高 守都唔差
離緊新phase應該佢佔好重
無限之箭
好似好多係致敬近期漫畫位? 我係呢到睇曬 唔知係咪全部準
https://www.toy-people.com/?p=47491
最後大戰冇avg1,2嗰種圍圈擺pose shot有少少可惜
Tony 臨尾同 Dr. Strange 對望暗示得返一個option 嗰幕幾型
Agree上面果點,好似量子力學講咁,由measure結果果一下,已經影響左果結果

但如果戲中用依果theory,就搞到成件事超亂
都係果句
玩親平行時空一定有bug
套嘢無夾硬解已經算係咁
same乖啦瞓啦morgan
Wanda爆發果下好柒正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞