慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 14

1001 回覆
66 Like 3 Dislike
當年avg1已經講過兩人曾經有路
漫畫呢兩個都曾經1 pair過

Fun-facts
Hawkeye left the Avengers in a fit of jealousy after Scarlet Witch dumped him for Vision.
Hawkeye同SW漫畫係拍過拖
自由神像有
佢地開小組討論個陣
浣熊其實都係咁跑
其實係咪一定要打爛舊tesseract先拎到space stone
如果係既話點樣整多個出黎
聽聞係成個宇宙喎
宇宙好多野都屌打地球

飛船同武器
亡刃把野可以刺穿vision身體破壞埋重組結局
何況佢大佬thanos把野又硬淨又好力?
都講到明"過去"做乜都影響唔到"現在"
其實CA想做乜都得
Mind stone枝矛都係
呢個都係個問題
有冇人知Thor個身型係真係谷肥自己去拍定只係特技?(即係好似CA未打血清之前咁)

ironman當佢毛公仔 笑左
屌你老母你好撚蠢
不過最尾都俾sw碎左
後者啦本人都無肥過
係咩🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ 咁Rocket O咀呢
ds time stone
開頭Thanos講啲石冇晒
咁 2014 nebula 番嚟一支,thanos (2014) + 全軍隊一支?
係咪咁?
呢個位如真係 thnoas 有科技好快 copy 到都應該解一解,咁就合理啲
其實有冇諗過av3幻視死咗嗰陣時 薩洛士佢用時間寶石復活返幻視 仲話時間已經唔重要 佢用完之後成個時間軸都冇變過 即係其實可以救到ironman (假如佢合約未到期)
bw話佢收到浣熊email已經覺得世事無奇不有
sw連infinity stone都碎到
武器對佢來講=垃圾
可以唔係好快架 因為2014 個邊整幾耐都係一野飛去2023
都有,知道無曬石個陣
cm真係敗筆黎

iw連hunk都唔夠徒手thanos抽

但end game要靠手套先贏到cm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞