係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
你話㗎喎
你唔好將你自己既極端思想放喺我身上啦
我話應該要熟讀
無話一定要熟讀先可以有資格睇
最大問題係行劇情片路線但條橋又唔係正到仆街呀嘛,fans睇咪ok囉
但av 4好明顯真係要熟讀啦

肯定句嚟
其實認同
好多以前既伏筆: vision/hulk banner relationship/ quantum time vortex 全部都無/輕輕帶過

同埋time travel 太多bug

最後sell既係對Marvel既感情,所以都收貨既,但可以更好
你要好睇咪要熟讀囉
因為av4有好多細節
真係貫穿左呢11年既劇情嘛
你唔熟讀都得架都可以入場架
無咁好睇同有d位會睇唔明咁解之嘛
唔存在係咪一定要熟讀先可以有資格入去睇架
你諗野唔好咁偏激啦
吹撚到叫自己做fans
根本大撚把人如果冇iron man套戲都根本唔知有marvel comics
樓上仲話咩套戲幫d fans完咗個夢
完你老母閪咩 漫畫都冇睇過 就串77惡過狗
笑死人咩
睇你就睇啦 扮晒專家咁為乜 人哋討論下睇漏左啲劇情 又或者批評下都唔得 惡撚過共產黨
Marvel “fans”真係得啖笑
英雄片拍得好唔好係睇壞人勁唔勁

上集thanos 威到盡, 死左大半復仇者都阻止唔到佢
仲好似有自己既一套哲學,要消滅半個宇宙黎保持平衡

今集就頹到喊, 一出場俾人斬首都算
另一個時空黎既thanos 出場霸氣盡失
見到有捷徑得到無限手套就執輸行頭咁鳩衝過黎
電影同漫畫無關係
真頭垃圾一套
見到你個 ER 都估到你真人有幾咁厭世撚
過主啦
睇車
霸氣盡失?唔係最尾tony拎左石黎用 成隊avg比人滅團都似 冇石都屌打成隊avg係得女巫夠佢打
乜鳩post都見你講特攝有乜野你唔可以扯上關係
其實呢個安排好正常,美國片成日咁樣
特撮片戲路太廣
同本身雜食,你啲凡夫俗子算啦
tony有咗家室
play back 5年就成頭家冇咗
tony臨time travel前已經講過,唔可以risk失去咗呢頭家,先會肯搞time travel
你睇一套電影既續集,仲要係第22集,然後你當佢一套獨立電影咁睇,已經係你on9
收檔啦,繼續打飛機啦
你呢啲夾硬宣傳只會令人討厭你啲特攝片
Thanos 要殺全宇宙嘅一半人,呢個做法係行唔通嘅,因為每個人嘅資源使用量係唔同,Thanos 點定應該殺邊個,如果求其殺,點保證第時一定夠資源,我可能有少少雞蛋挑骨頭,但係一個終極反派,佢嘅動機係一個重要嘅環節
根本係條on9 get唔到Tony佢地個行動理由
自己睇唔明就屌尻人地無限合理化
有人解釋得通就深潛
thanos一早話咗人生宿命係為咗啪手指
上集成功之後今集就退休啦,退休自然係頹

而且另一個時空個thanos今集其實係早咗好多年去搶手套
其他唔同英雄角色都係呢10年有好大改變啦
就係我地觀眾,係呢10年都變咗好多
今集thanos未變到上集咁霸氣,係因為其實佢少咗10年時間既經歷啫
未睇先判早抖啦
你條人面食屎狗生愛滋死全家
你鬧特撮即係屌埋中國文化同所有武俠小說同科幻片,去死啦現實狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞