係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
打鬥同女一樣,無最好只有更好
如果你講的係港片或者會欣賞你
matrix咪又係香港人做武指
關港片西片咩事?好就係好,差就係差,matrix就係武指好劇情好所以咁多人識
再問多次,乜野先計呀,一定要冷門野?你個龍門仲想擺去邊?
你到底撐港片定撐西片
我幾時有講要撐港/西片
我一直都係嚟屌你on9
回應番好嗎,matrix熱門野影唔影響佢係好片呀
真正好野未睇過就狂讚啲垃圾。
八爺只拍過一套Matrix??
你自暴其短都唔知邊個on9
你意思matrix係垃圾?
咁我都可以話你未睇過好野就狂讚marvel啲垃圾
同埋你都係未答我點解熱門野就唔計喎
IM同佢老豆講多謝個下喊到開水喉咁
你阿媽係女人
八爺只拍過一套Matrix??
你一開頭問有咩打鬥好過marvel
人地就比個例子出嚟
你就話熱門野唔計
人地問點解唔計你就話膚淺仲想搬個龍門去邊呀
人地比個例子唔啱聽就揾其他籍口ban人,收皮啦
我比例子洗唔洗比晒我睇過啲戲出嚟呀
你問有乜例子我比一套有咩問題呀
Matrix熱門同你考試比標準答案一定正確有乜分別
唔知點解我覺得好似拉打d電影咁
交代下劇情之後全部人一齊出嚟打
而家A4 夠熱門啦佢打鬥係咪好好呀
熱門同打鬥做得好有得掛勾?
你都on9
講熱門當然是普通人一聽都會睇果D
你乜都唔識跟風先on9
我睇完matrix覺得好就係跟風
得罪講句,A4 嗰啲咁嘅打鬥kill bill都好過佢
不過算啦,特攝片世界第一呀嘛,睇咩marvel啫,全部去睇ultraman算啦
唔係Fans 去睇三巨頭回到過去實無乜感受

劇透

隊長入𨋢呃返把權杖已經唔識笑啦
IM 見返阿爸果下又係正
有紅色水呀傻仔
提完八爺連劉家良都講唔出
你真係世界第一機智
得喇膚淺呀嘛,繼續搬龍門啦
marvel 只是學到少少
Matrix有八爺你點比
更唔好講DC星戰
你繼續做現實劇情撚啦講打鬥你未夠班仲出來柒
既然matrix打鬥好係事實,咁你問有咩好過marvel就可以攞出嚟講架啦
個答案你唔滿意唔代表唔得喎
Play back點會好?係佢地世界thanos 死左,唔通又要打過?
You are not alone
情感處理唔好 太多笑話太多日常梗 喊唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞