係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
係呀
但大結局服務班fans有咩問題
人地訓撚咗吖嘛都冇聽到解釋嗰段
話原本endgame 4個鐘
基本蝴蝶效應都唔知
表達問題囉咁咪
比fans睇
已經滿分
有啲顛狗睇唔明致敬位盲屌正一on99
人地日本特撮4-50年歷史,你都唔可以求其睇一兩集就話垃圾
咁又無人話呢套垃圾
劇情平平就真嘅,不過作為一個時代嘅完結,埋尾埋得好好,正式將宜十年完咗
講緊IW呀Ching
你都on撚鳩 綠石撚係玩平衡宇宙呀
偷完石直接play back 5年前都係同一個宇宙黎

照你咁講 vision avg3 爆左粒石係個新宇宙,而個宇宙無vision呢粒石?我地睇到thanos啪手指再去avg4 係另一個宇宙? 訓撚醒未
想睇課金買碟囉
水行俠既角色多樣性同EG既角色多樣性都唔同啦
水行俠你使唔使每隻蝦兵蟹將都要比一個close shot佢?
EG係一次過曬你冷出哂所有角色 佢地點都要有特寫鏡頭啦
兩者無得比啦
呢集好多嘢太過完美,完美到一切都同大眾估嘅劇情差唔多,冇乜驚喜
其實之前都leak左紐約戰既片場出黎
time travel都算預撚左
只係佢將回到未來個堆setting否定左都算係咁
同埋thanos都啪左手指啦 仲點救世界
3巨頭合力打thanos其實好失望,打得太短帶唔起高潮
我原本expect thanos渣大刀係玩無雙
係戰場片黎片去 狂殺人
最後打剩班主力avg
仲好撚多藉口
話佢劇情唔夠好就拉舖咗十年出嚟講
總之所有嘢都情有可原
咁講明非fans唔好入場啦
或者非fans唔可以比評論

何況你做人唔好咁極端啦
呢個世界唔係得好同垃圾
話你平平無奇就覺得人哋話你垃圾
好多位係你估到定係人地估到?
你就真係on撚鳩 一開頭d石都比人打爆哂 要time travel先番到去拎石 咁仲洗乜撚野綠用石play back呀on9仔 而且你估個個都識用呀 得古一同博士先識 唔通佢問古一借完石又叫佢用黎play back咩傻閪 用下你個腦諗野咪掛住食屎啦
thanos 一上手都識用睇導演點解話
作為fans呢套應該係神作,好認同
就算fan都可以屌垃圾
因為有睇過哂先有資格屌
睇少少就以偏蓋全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞