係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
可以帶埋古一番現代 thanos成隊軍隊都得
兩睇啦我覺得 明顯地導演都想繼續番thanos接近無敵既狀態 如果佢同3巨頭拖太耐又變左太勢均力敵 而家咁樣打又顯示到佢好撚勁 可以屌哂打3個 去到最後其實佢冇輸 只係比tony啪手指偷雞嬴左 不過我覺得長短唔太重要 最緊要打得精彩 見到佢拎雙刀片鳩3巨頭差d收佢地皮已經好正 係咁打頭
我諗成套戲最大嘅驚喜係雷神變左做肥仔
睇你條傻鳩無限合理化個劇情就知你on99
偷完石係avg4 直接回帶咪救撚到所有人囉傻鳩
我講撚到明偷完石再用綠石唔撚係平衡宇宙,唔撚係呀,直接綠石回帶係最無腦簡單直接唔洗死人方法得古一博士識用?有tony stark手套搵你條7頭去用綠石都得啦
用下你個腦啦食屎狗 睇英雄片真係可以0邏輯架?
呢套野冇之前21套戲就根本拍唔到出嚟
佢個主要target根本就唔係路人
喂大佬 thanos個下都係5秒前 而家講緊既佢係問點解唔play back 5年前博士就算點勁 佢都係play back 5分鍾 你要play back5年我相信古一都未必得 就算得佢都一定唔會咁做 你諗下佢本身都唔比石hulk 話一定搞亂好多野 最後佢肯比係因為佢信dr strange咋
無睇晒全部直頭無資格入場睇啦
照你咁講所有系列電影都套用到
咁marvel 已經係主流 入得去睇都唔係路人啦
古一可能唔想 始終平行宇宙 帶埋佢番去 到時個個世界冇博士又冇石又冇佢 實玩撚完
如果咁講,你睇哂,但你完全唔係fans
Infinity war 最後結局太shocking
無人估到反派可以咁大勝
相比呢集只係埋個尾
on9仔wm咪問過點解唔番去佢bb個到殺左佢而家又問呢d弱智問題
你都on撚鳩 綠石撚係玩平衡宇宙呀
偷完石直接play back 5年前都係同一個宇宙黎

照你咁講 vision avg3 爆左粒石係個新宇宙,而個宇宙無vision呢粒石?我地睇到thanos啪手指再去avg4 係另一個宇宙? 訓撚醒未
你就真係on撚鳩 一開頭d石都比人打爆哂 要time travel先番到去拎石 咁仲洗乜撚野綠用石play back呀on9仔 而且你估個個都識用呀 得古一同博士先識 唔通佢問古一借完石又叫佢用黎play back咩傻閪 用下你個腦諗野咪掛住食屎啦
睇你條傻鳩無限合理化個劇情就知你on99
偷完石係avg4 直接回帶咪救撚到所有人囉傻鳩
我講撚到明偷完石再用綠石唔撚係平衡宇宙,唔撚係呀,直接綠石回帶係最無腦簡單直接唔洗死人方法得古一博士識用?有tony stark手套搵你條7頭去用綠石都得啦
用下你個腦啦食屎狗 睇英雄片真係可以0邏輯架?

所以你咪係最撚冇腦囉剩係識掛住食屎 如果係咁易人地一早用左唔洗唔洗搞咁多野啦 睇下你隻食屎狗講野幾冇邏輯先好出黎7啦 叫人用綠石play back 5石前當咩都冇發生過
我唔撚理啦,而加我淨係知綠石可以回帶

你叫我睇故唔好駁故都還好,屌你硬格合理化故事情節都有?得罪講句 tony Stark 洗撚死咩 傳手套個陣是但搵個人啪撚左去啦

Vision正宗死都比thanos用綠石變返生

根本係睇個編劇點樣鳩吹
根撚本iw做多dd已經可以大結局
夾硬拖多幾粒鐘開多套戲cap多次水真係好陰質
可以回到過去又返黎咁太亂,任佢點講都得
之前奇異博士果套用石只係回帶返幾分鐘咁就可以接受
發現好多人將鋪左11年同好戲掛勾
time stone直頭有bug喇個作用咁屈機
相比之下soul stone 真係唔知本身有咩用 好似純粹為湊夠數
根本劇情出問題 淨係賣情懷 fans向
故事實際上只係加條time travel上去
差過avg3 幾多
人地咪話左佢個宇宙同回到未來唔同
唔係玩蝴蝶效應
就係鋪左11年,中間仲要硬食一堆平庸作品,
你比個咁既結局
只可以話無咩驚喜 可能之前真係期望太大 不過so far都好值睇
又係你條特攝撚
佢兩兄弟一套比一套跌watt
對marvel 冇乜興趣嘅表示,
睇劇透都睇唔明
特撮世界第一
唔識欣賞請過主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞