係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
調番轉先啱,追曬咁多集,中間好多集都普普通通
去到尾二個集終於好精彩啦,
點知大結局就拍到膠膠地
你人生只識奶老細屎忽同仆野
刷鞋仔
駁唔到?
叫你返屋企睇鐵探
神作呀
話你井底怕你嬲
好心啦,自己反省下自己做錯咩啦,特攝片有你啲倒米fans真係陰公
有你呢啲香港先變成咁
你講下有咩戲打鬥好睇過mcu先
睇死你講唔出
公道講句, 睇d人係想睇特技定想睇劇情, 睇特技既道iw好睇, 睇劇情既就eg好睇好多, 如果之前廿套都睇特技無理劇情既, 重睇一次留意劇情會好好多
邊度有得睇
就好似啲雞蟲比錢屌你老母一樣
比左錢上錯船 咪中出埋你老母囉
冇損失既
似乎是刪減片段
我都算普通fans, 今集入面番去所有場境我都認得,舊角色一出嚟我就知係邊個,有人死我都好感觸,但論成套片都劇力節奏黎講我覺得上集好睇好多,上集我睇左兩次 ,今集我睇完一次我覺得夠,因為知道曬劇情,但上集係有好多官能刺激,節奏一步步推進嘅感覺,但今集玩時空穿梭變得太快,情感上適應需時,變咗好多嘢覺得好突然,冇咗嗰種一步步推向高潮嘅感覺
好認同你講既野,所以上集IW我覺得好睇,睇左兩次,今集睇一次知道劇情就夠了
個字幕翻譯「穿越劇」
時空唔撚得既, 係要用穿越
如果論穿越同劇情,我覺得day of future past仲正好有驚喜

avg4去搵石之前劇情好慢好平淡,無咗russo前三套嘅緊湊感

不過之後d 鋪排/致敬位,真係fans會覺得好正
最尾大戰我睇到出曬手汗隊長拎鎚同劈雷真係拍得住上集bring me thanos
點解最後剩係還石,thor唔駛還返個鎚咩?
有冇聽過matrix?
你好膚淺
熱門野即係你阿媽係女人
接受現實返屋企睇鐵探啦
啱,覺得係Fans睇嘅話,感動位多有時有啲笑位,唔知點解都睇到想喊
同埋冇乜驚喜,睇完覺得好空虛
個人認為都算半個happy ending,冇講到咁慘烈

利申:連劇都煲晒嘅mcu fans
Matrix膚淺
深撚過marvel多多聲啦
駁唔到就叫人番去睇鐵探
有冇第二句呀
你條垃圾只睇熱門野?
都話睇過乜唔需要話你知。
我鍾意睇交代佢地內心戲多啲
EG咁多致敬位令你睇過之前廿幾套嘅你有好大感觸

伏筆都一一破解
你會震撼一啲之前唔會留意嘅位 到最後晒冷出黎
原來marvel可以將啲野收埋咁耐 再一次過比返晒啲fans 你果下真係會好驚訝

所以作為fans我真心鍾意EG多啲
冇第三集嘩一聲嘅感覺
就算matrix係熱門野,事實係佢打鬥好睇過marvel
你一開頭問有冇野好睇過marvel, 比左例子你又話係熱門野唔計咁咩先計呀,啱你聽嗰啲先計?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞