係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
marvel movie fans =/= marvel comic fans =/= marvel fans
好亂
black widow發展,三巨頭回到過去既重聚,thor變肥仔,cap拎槌仔,我唔信你入場前會估到
其實好多演員連完整劇本都冇收到
而且啲石唔係同個個角色都有關係
thanos用個陣都唔會話:我要用乜乜stone啦,大家準備好未?
所以唔識有咩問題
睇到後面以為播緊火影
始終電影base on漫畫人物 點都有d關係
例如captain講Hail Hydra明顯致敬漫畫

有睇開漫畫應該會會心微笑
Sam接任captain亦係漫畫情節

當然兩者唔會完全一樣
Sam呢個聽過
有冇留意我冇鬧特攝我係屌鳩你on9, 乜春都要同特攝扯上關係,你咁樣只會令人覺得好撚煩,進而討厭你啲特攝片架咋on9仔。可唔可以收歛下
我冇未睇先判,我係屌你on9
你去死
祝你爛面爛J 全家18代含家產死無全屍餵狗
人地講事實接受唔到就侮辱人?你咪繼續囉,你再繼續咁煩膠肯定唔止我一個屌鳩你
呢套就好似電視劇大結局咁
之前咁多集冇睇開,之後跟風睇一定唔知佢up咩,悶到瞓
講你老姆做雞
on你爛J人面獸心仆街狗
屌乜春
你老尾玩針對
人地日本電影有乜得罪你?
你老姆嗅西
日本電影冇得罪我
我係話你成日乜春都要同特攝扯關係好on9
點解你咁都唔明?
特攝係正,但唔該你真係關事先攞出嚟講啦
無睇過就收皮
返屋企睇高達eva火影海賊王啦死人妖
我都話特攝冇得罪我
係睇唔過眼你條on9
盲撚左?
屌鳩你唔洗睇過特攝啦呱
有份拍既專業演員唔記都無問題咯
咁普通觀眾唔識又有乜問題呀,唔記呢幾粒石又有幾影響觀感呀11年專家
玩針對
屌你食屎啦
同豬含啦死仆街
打壓言論自由
係針對呀,因為你on9 呀嘛你正常啲咪冇人針對你
你有言論自由講on9野,我冇言論自由笑鳩你咩
唔夠講就人身攻擊你呢啲咪做臭特攝fans嘅形像囉
劇情唔重要
潮流興咩咪睇咩囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞