係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
針你老姆
睇車
你針對就唔叫人身攻擊
從來冇話過有問題
你點解覺得有問題
知唔知粒石個名係冇影響
你知粒石有咩用就夠睇avengers 3
知粒石出現過係邊就夠睇endgame
我係講事實喎唔好意思十個動漫post有十個都見你喺到吹奏特攝知唔知好撚煩呀,幫幫手啦,特攝fans多得你唔少
拎槌仔真係入場前睇死佢有
鋪咗10年終於有個似樣奸角,
結果今集比紅女巫處刑
本身套戲經過21部戲去鋪排劇情,你乜都唔理衝去直接去睇個大結局,睇唔明就話唔好睇,怪得邊個?你真係嘥咗張飛,大把人睇早d睇都買唔到飛
淨係開頭斬頭都估唔到啦
事實係有六粒石就得,但一開波就毀滅左
我都覺得A4 真係一忽忽
利申m fan
咁又點解釋thanos 點樣過到黎現代?個藍妹變usb手指吉電腦 又無紅色水,得啦,睇故唔駁故呀嘛
?????你想講咩?
極多致敬位
太野係比fans 睇
Play back一定係最好
乜人都可以返晒黎 而且佢地掌握左thanos會滅一半既未來,先返去5年前,再啪手指 thanos大軍即輸,可以省略勁多野又輕鬆,再time travel還石,不過算啦睇故唔好駁故呀嘛
笑撚死人咩 marvel戲睇唔明
劇情明明就一般,屌你真係講到非tony 啪手不可咁,呀好感動呀,唯一機會就係咁呀嗚,屌你老鼠真係
thanos淪為主角們回憶,懷念,bba既飯後甜品
無撚計
一出time travel = 9up 正式開始
又time travel 又綠石石以回帶 設定bug成咁
又要人格硬去信服avg4 既劇情
話佢一般 唔太buy 成班撚吊即刻出黎護主
同avg3 差好撚多,avg3 以奸角做主軸,主題好清楚收石滅世,
場面都差唔少,冇想睇兩次意欲
play back係最好啊
但tony會冇咗成頭家
tony就係唔想死全家所以先話要呢5年咩都唔好變既情況下去搞time travel
如果tony知攞咗石就會play back,佢就唔會肯研發time travel
所以play back係最好,但唔可行咁解
個一刻佢唔啪就會俾thanos啪到
其他全部都冧低晒,或者趕唔切黎
所以的而且確非tony不可喎
你條on9仔真係唔死都冇用
time travel處理嚟講 我覺得day of future past仲好
thanos有紅色水喎
傳手套個陣唔啪?cm神級英雄唔啪?
直接講im完約啦,咁咪有說服力d囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞