係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
係, 根本冇手套既thanos, scarlet witch都屌打佢, 何況有cm
係, 根本冇手套既thanos, scarlet witch都屌打佢, 何況有cm
係唔差
但都係麻麻地 我都明好難收尾 時空穿越都預咗
搏唔到
除了打鬥有bug外,講劇情真係近乎完美。
美國佬要再搵日本仔學下大場面點處理好每個角色,唔好搏觀眾唔覺,根本就是睇得投入先會諗點解有人唔見咗無幫手打
今集係比較傾向交代既
上集係開展一段新故事當然精彩
今集好似交代返一啲遺憾、交代返一啲人上集做咩、交代今集點解咁做
認同前中期係算平平一啲,不過真係俾fans睇就好正
On your left
好多戲就係爛晒尾上唔到神檯 但今次雖然唔係特別刺激但收到尾 見證一個時代結束 我都覺得唔錯
好似已經唔夠時間 重寫咁多搞笑位同解決方法
樓上講水行俠
上次係戲院睇到瞓著 悶到
又黎痴線崇日撚
好似龍珠超咁戰力錯撚哂就最叫處理的好好係咪?
當然唔係指呢D
二次元一向無譜
講到口嗅
唔想再比垃圾顛狗咬
未上之前又吹到咩估唔到 驚人劇情
有幾神 屌 普通料遮 上集仲好睇
唔好理佢啦,傻架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞