係咪得我一個覺得今集AVG4個劇情好平平無奇?

636 回覆
909 Like 211 Dislike
基本上好多位都估到,反而冇左上集咁多驚喜位,當然今次感動位都比得幾足,作為fans呢套應該係神作,但作為普通觀眾黎講感覺上今次劇情只係一套好普通嘅科幻片

純粹個人感想,預左比人屌
對比起上集,今集未開頭就bbq feel
包含十年感情同伏筆 唔係淨只劇情
呢套fans睇會好滿足
以下內容含有劇透

認同係拍俾fans睇,路人睇會覺得普通
對漫畫有少少了解或者認真煲過mcu所有戲嘅,一定會覺得滿足
但節奏同劇情方面老實講IW贏好多
尤其endgame做時空穿越其實大家都一早心知肚明,動作戲又唔算特別,路人仲可能會覺得你做乜無啦啦整死ironman
睇IW就算唔使識雷神佢降臨wakanda個下都已經睇到人熱血沸騰

以上內容含有戲透
同意
Er 我每一套marvel片都有睇曬 入戲院睇
但真係無熱血沸騰
悶左2個半鐘打一場大交
iw起碼有幾場同層次分級打
剩係雷神同ironman同親人重聚已經冇得輸
一個非常之錫佢兩個仔但又好又智慧, 另一個就恨鐵不成鋼但從來冇表達到
隊長舉起個捶
Ironman返去見老豆都冇?
岩岩睇完
悶撚到訓著唔知幾多次
尤其我係用av3既心態去睇
所以TYPE MOON 世界第一
整套唔係真Fans就睇唔明的劇場版撚下d隨波逐流
今集除左最後大戰,基本上都係行貨,以為會有咩估唔到既劇情,時光旅行都要一早比人估到晒,不過算啦不過不失。
樓主快d走
呢度d留言公道好多,出面一講marvel d負面野即刻俾人圍屌,惡過狗
初初講災後各人生活講得太長,真係無番咁上下記性都唔知佢講乜9,即奏慢撚過呀婆過馬路,悶撚到癲
打鬥又少,d感動位又唔感動
最後大戰,老實講真係有d亂導演好似carry唔到咁多角色,感覺上水行俠個戰爭既整體性仲好d,唔係dc9,有睇晒marvel d戲,有好大期望所以先有失望
其實係,不過勝在對人物熟,所以投入啲咁解
Marvel有邊套係劇情好?
有睇之前廿套都覺頭兩個鐘悶?
唔得 大家都要強制統一思想?
上次av3係高潮,今次係落幕
你愛得未夠深。ironman同老豆傾計已經心酸
羅素兄弟今次真係有d失手 IW好太多
返去搶石其實可以拍得再好啲
奈可只有new york 有少少打鬥
但都係太短
等出碟兩集一齊睇應該係最正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞