[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
不過其實好多人唔鍾意姜son 都係因為班KSB
我鐘意睇佢地互動
唔鍾意官方賣腐
唔鍾意班腐女嘅應援方式,真係好撚銀眼
咁又係呀 姜濤直到爆 好明顯係鍾意女人
AL 就大家都明 所以佢地都冇可能會一齊
viutv 都係貪有gimmick 先放佢兩個一齊
不過轉下人part 都冇乜壞姐 可能有其他火花呢

情侶衫俾人cap晒圖
成班ksb走晒出黎
唔鐘意睇cp就等於女友粉咩
訓醒未
乜撚野ksb啊 剩係睇班姜糖唔順眼
呢樣好笑唔知邊個仔會成為下一個害者
班糖為反而反真係好痴線,不過佢哋點會認啊,睇上邊幾個就知咩料啦

事實姜son組合表演係好吸睛有火花嘅,琴晚annual班師奶姐姐都睇到喋曬糖,我係老闆都推佢哋出嚟賺錢啦
你冇嘢啊???姜濤點可能跳得好過Anson Lo???
我成晚淨係俾Anson Lo吸住左
利申:我本身都係鍾意姜濤多啲
屌,無嘢啊
宜家咩年代啊,你哋仲成日攞人取向出嚟講咁狗㗎

一句講曬,咩分隊有市場受歡迎,你估公司唔識諗唔做下調查咩,吵嚟做乜鳩啊,就算點吵姜濤同AL都係咁friend㗎啦
咁嚴重?有報道講過?
你係入面啲師奶姐姐咩?笑死
定你又走埋入去睇呀?
我睇番片個個分組既歡呼聲都差唔多咋喎
不過ksb係覺得姜son先受歡迎嫁喇
你地自己圍爐啦
friend咪friend囉,有人話唔俾佢friend咩?
係班on9 ksb FF 到佢地拍拖結婚生仔先咁令人反感咋
屌,咪咁弱智啦,我覺得姜son表演好睇就係KSB咩

好心你哋班痴線糖咪衝出嚟柒啦,連登唔係TG啊,洗版盲反只會令人更加反感你哋咋
嘩 咁樣屈9我都得
講真 我覺得教主係鍾意男人都冇咩問題 又唔影響佢唱歌跳舞
你講得啱呀 宜家咩年代呀 同性戀已經愈來愈平常 唔會特別歧視同性戀
況且佢性取向公開既秘密啦 之前拍哂片
反而你地提都唔俾人提先有問題喎

定係我話姜son 現實唔會一齊hurt 到你呀
幾鍾意cp 都好都分清現實啦 鍾意姜son拍檔同表演冇問題
夾硬老屈佢地現實中係情侶係曖昧真係好咩
仲有冇人否定過姜son 唔friend 喎
反而你地成班見到有人話想睇下其他組合就起哂槓咁

不過你地答咗我點解想睇其他組合就等於反姜son先啦
佢地班KSB 之前都狂屌AK
明明有多啲唔同組合先有更多火花
姜remy 雙anson已經可以有唔同野睇啦
但我諗呢個unit分配係畀之後unit歌嘅組合黎
希望佢地跟呢個unit出完碟之後
真係有唔同unit睇
我又唔覺得個個分組歡呼聲差唔多喎,不過我認同有d組合係好睇嘅。
綜藝方面有安濤son
唱歌方面有jer edan Ian
Ak+ian都ok

但事實姜son組嘅吸引度真係高,可能B1效應啦,佢地2個出場真係好高歡呼,睇演唱會tm一出,果d歡呼聲真係好勁。
佢地幾時有ff到結婚生仔?有無圖呀?
你話想睇其他組合又會俾人話你反姜son 架啦
你睇下我上面話姜濤拍唔同人可能有唔同火花都俾人負皮
又唔好指明ksb,其實屌ak又點只ksb呀
當班糖死㗎?
之前造星直頭dm ak屌啦
我有話班糖佢地冇?
只係話班KSB 都唔係好野 一擔擔
支持姜son 又狂屌其他隊友
咪係囉
是撚但啦佢地j飽佢
老老豆豆我想睇呀jer唱歌
琴晚佢唱得好正
你自己番你地個要考試既on9 grp睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞