[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
哇,呢個組合正啊,我最鍾意嘅幾個都係曬到
好想睇下edan跳D勁小小嘅舞會係點
私心都好想加埋frankie入去,希望佢再練好D唱歌
我覺得edan跳舞應該唔差,會跟到,佢以前好似係跟肥仔學跳舞

Frankie都正呀,我都好鐘意睇佢跳舞,如果佢入埋,可以試下rap
勁小小既舞 又諗起佢mass dance
其實都係呀佢地個個咁比心機玩遊戲 但剪出泥得果小小 浪費哂 我地又睇得唔過引 佢地又拍得唔開心
加埋tiger都正呀,夠青春活力
姜濤都有講過鐘意fans圍又要人Send返影佢打波啲相俾,已經習慣咗啦!
其實有邊個仔會唔鍾意fans追自己
係呢幾集先剪得好咗,真係唔屌唔得
繼續大力D屌
點解要屌AK
lokman 當初玩造星都無諗住要做偶像
依家真係唔係幾啱佢
12人入面淨係focus到同比較鍾意6個
ak al keung jeremy edan jer
sorry frankie真係好靚仔但都係唔啱做偶像
之前美國live,班糖屌AK搶住講嘢,話佢係妒忌姜濤喎,好撚痴線
總之邊個唔做到出曬面當姜仔仔咁湊都會比佢地屌
上次joox投票又屌ak投ian,ak緊係投兄弟啦,都on鳩乜都屌
PCCW表演最出係愛上殺手組
4個又唱又跳 好charming
Jeremy唱得好入咪,跳舞啲造手有魅力
AK唱歌真係進步好多,Tiger仔 rap都唔錯
Frankie唱歌差啲但勝在舞技搭救
希望佢練多啲 呢個組合做小分隊真係丁死人

btw 車腎走音 佢fc都話佢完勝Jer同Edan,係咪盲撐到咁
講得好岩
但皮皮 lokman至少唔乞人憎 至多ignore佢地
殺手組好正

愛上殺手正呀 ak 無得輸
真心好有驚喜
真係好正
Jeremy 同ak好啱著窄腳褲
四條長腿跳舞個時fing下fing下
好好J
唔係呀,只係講緊分組,如果有跳唱組係呢幾個

情歌又有其他人
我反而覺得lokman唔差,唱歌算正常,跳舞又勁。
因為果時joox 比賽,ak出story投票比Ian,話ak唔應該咁樣拉票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞