[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
我就係鍾意呢張相,好似係德國仔幫佢影架喎,影得太好
佢塊面dur晒皮
好似五十歲老女人
同意,膠得正又老鼠屎 笑屎!
上次係九展見到edan 真人都幾靚仔 幾有禮貌
吹奏下Jeremy跟Tank學舞
跳得幾好 勤力仔
其實frankie都唔算太矮,靚仔真係大曬噶羨慕到時同佢一齊拍劇嘅女主角
肌肉嘅嘢,勤力就有成果,姜濤咁有毅力減肥咁成功,爆肌無難度

到時仲屈機,紅到去韓國都得
唔好爆肌please 姜b依家咁咪幾好 肌肉路線唔啱佢
Tiger 一跳拉丁舞即刻勁charm
AL唔驚青叫嗰陣把聲都好j
但睇mirror go一聽到佢叫就滅火
好勤力囝
Keep住會增值自己 又成日開live 錫fans
抵佢愈黎愈多人中意
利申:染左啡髮我即刻J左
最近姜囝好似太瘦 見佢塊面凹左 冇咁好睇
不過最緊要健康就得
個鼻個山根
琴晚個live,星座撚真係好鬼煩,成日都搶fo,同埋成日覺得星座撚照顧姜濤,好似想我地會讚佢咁,係咪想痴人氣
你都還好,我問條問題都有五個腐皮⋯⋯所以連登即係連登,一啲說服力都冇!
佢琴日live話姜B帶耳罩夠好笑啦!人哋嗰個明明係耳機,仲問人哋帶住個耳罩聽唔聽到佢哋講嘢?之後仲要駁嘴話佢好似好凍咁又戴口罩可能帶埋耳罩呢
天然呆 VS 派膠達人

Edan 真係好正 琴日佢地講完佢mass dance 頂腰果下我又去J多次
其實除左果下野其他都好正
佢其實得塊面瘦 個身係厚切
不過唔想佢操肌 而家BB樣好QQ
依家fit晒喇!唔好再減,減得太勁個樣會老咗十年咁
出晒紋
佢泰國編攀石嗰陣嗰條大比
唔係好似
擺明 大咩撚嘢表哥 直情係利用姜濤吸fans

Mirror唯有佢由此至今都唔順眼
冇fans冇人氣唔緊要 勤力增值自己一定有人睇到
但星座撚只係一直用埋旁門左道搶鏡
花姐成日話憎人虛偽
點解會留件零觀眾緣極假的成員在mirror
花姐同佢本身熟 一開始就係佢叫佢參加比賽 然後又係花姐勸佢入團 根本成日偏幫佢
咁冇觀眾緣都入左mirror 唔知想點
星座撚之前唔係好努力學唱歌咩?
睇返前日個live
金正賢走音個時al同edan係後面勁驚訝
好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞