[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
以家班女友粉為求分開姜濤同al,不停推姜濤同其他人組,又話期待又話有新鮮感

我係上面copy嫁咋
想睇其他組合=女友粉
就等於盲反?
咪鳩理佢哋啦,成班糖都走火入魔咁,又長又臭,贊下姜son表演好睇都唔得,屈鳩完人又唔認,仲柒過北韓友
其實我覺得可以共存,但要睇下邊個同邊個夾

唔通叫星座撚組姜濤咩,一d吸引力都無

姜組edan應該都唔錯
屌真係越睇越覺得條友柒到世界邊段,唔夠膽回佢啦!!鍾意睇好既表演都話鳩人係ksb...真係話佢戇鳩怕佢嬲!
希望mg再剪多d花絮出嚟,好正
呢個同意
其實姜可以組下jeremy添
應該都cut左唔少,花絮可能仲好睇!好多人都期待睇花絮咁!
好痴線,唔夠人講就淨係識話人柒
係喇,你地最叻喇
姜son世界第一
好似twins咁呀 呀sa呀嬌分開左就生存唔到喇
即係你認你自己係女友粉呀?
好撚柒呀你
Btw,講女友粉推其他人組就叫唔比你睇其他組合?
唔撚識中文就返去讀多幾年書先啦,下下衝出嚟柒,點夠你玩呀
係囉好睇嗰啲又剪走佢
疊字判判官真係睇幾多次笑幾多次
俾人屈係女友粉 仲要俾人屈番轉頭
我愛姜son呀 搞一世cp啦
唔好同其他人組喇
其實澳門都有咁多野剩低無播
都唔知之前唔放出黎做乜鳩
好似係你屈9我話AL性傾向先架喎
仲叫人唔好回你 最叻係你

我前面都有話讚姜son表演同鍾意佢地part冇問題
問題係當有人話想睇下其他組合就俾人屈係反姜son 呀 睇清楚先啦

仲有我屌緊既係班KSB夾硬話佢地現實中一齊緊呀
你鍾意姜son表演關我撚事咩
你反姜son 呀負皮你
要屌先識播MG花絮
你人格分震 不如你解釋返呢兩個回覆點解先啦
姜son好明顯係吸睛好多,睇返啲片最多人用電話錄片就係姜son
冇計啦人哋啲糖鍾意盲反呀嘛咪講到姜son呢個小隊冇人中意咁囉
都唔明點解可以有咁多幻想al會搶左姜仔 都戇嘅
發現啲ksb真係好鐘意老屈人
有人話al搶姜仔咩 男同男點搶
同埋拍片既話 幾個小組都有人拍啦
活係自己世界既人最可悲

姜son萬歲!姜son永遠在一起!
姜son世界第一!viu全靠姜son!

滿意未?
我想睇下其他唔同既組合都唔得
幾時有人唔比你睇其他組合呀?睇嚟屈9人果個係你喎
你人格分裂 不如你解釋返呢兩個回覆點解先啦
仲要播果幾分鐘野成班人走去花姐好野....
屌你老母播係佢責任黎嫁
歌手識唱歌係咪要讚?
唔止姜糖啦 開放左fans區俾人入去睇
遲啲花姐搞全民造星2 仲有時間睇班仔咩
乜撚都講句花姐好嘢㗎啦
都痴撚線嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞