[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
有投訴有服務吖嘛
其實宜家啲活動都開始少咗fans
遲啲開埋2 實好多人貪新忘舊走咗去
Mirror 其實真係要諗下點吸街外fans 宜家大部份fans 都只係全民造星個陣留落嚟既
點會唔係花姐搞
全民造星佢地其中一個賣點就係花姐鬧人嘛
白白浪費左兩首歌 一套綜藝
零宣傳效益

屌早知仆去 完全冇收到風
完全唔hit
歌未聽過都算 尋晚出面個春茗post 仲大把人問mirror 係乜水呀
由決賽前個見面會開始已經當fans 狗咁撚啦
宜家已經算好咗 起碼冇咗排隊活動
之前出道會 yoho 同 演唱會全部都要fans 排隊
係喎
今次又搞幾多人排隊呀?
上次出道開始前半個鐘先派哂300個籌咋
係唔撚係下下都要fans 踢一腳花蛆先會做野
屌你老母咩都慢過人
踢一腳先比tiger kt 拍個節目又唔知幾時播咁
成12個人 2人一組上節目都 6 個啦 快手少少好冇呀
淨係識得等event 到先sell仔參加 唔識主動出擊 開live 又係踢一下開一個而個live 內容係亂到咩咁唔正經sell 下D仔有咩好(每人唱歌本來係好但玩到癲曬)
你扔D仔落街flash mob 又好busking 又好 佢地依家要既係比全香港認識呀 依家出街冇人識mirror 呀 你想依家班fans 幫你做埋你果份呀 我地就黎冇力踢你啦
心好累
前個post 都有ching 提過啦
要洗腦呀 要全天候洗腦呀
要mirror 日日出現係大眾眼前呀
要全香港最起碼知道mirror 係咩黎呀
搵D固定環節日日提住大家呢個世界有隊野叫mirror 好冇呀
之前多左人識error就係因為節目由星期一播到星期五 至少keep 住remind 佢地有班友叫error wor
mirror 呢
仲要班fans 走粉情況開始多左。
咁又唔係不知所謂既 搵快錢嘛
唔搵下快錢邊個養佢地呀 等出碟搵錢真係瞓天橋底
個晚live話下星期會錄新歌
終於有得錄,就睇下你viu點搞唔好又好似ASAP咁浪費曬首歌
等咁鬼耐我都真係有同事走咗粉去睇韓仔

Error同MIRROR個IG係咪唔同人打理?
點解update進度差咁多
唔計每日一問,琴晚春茗完Error個都即刻有片跟進
唔該你咪撚攪笑啦
不如你唔識中文就返去讀下書先啦,2個回覆入面邊隻字係我提到唔比果條友睇其他組合?

屌,講緊班女友粉,又唔撚係覆你講緊你,唔通你係女友粉呀?比人講中左就屈9人唔比你睇其他組合
呢個真,明明綜藝可以吸粉,明明asap可以上榜,但就
花姐好忙㗎人哋掛住個個星期帶班仔去春茗出商場show賺快錢啊,邊得閒睇大家意見啊,錄節目錄歌皮費幾貴,viutv個乞丐
Error 有呀濟跟 , mirror 唔撚知,個個post 都極hea
上次出道甘遲先派哂係因為姜糖為左反姜組團無單飛,所以好多都唔排,只出席應援。如果唔係,一早無哂籌啦
因為花姐同mirror 行緊一條未行過嘅路
所以下下都要人提
好心你啦 人地認真討論你又拎姜糖出嚟引戰 低質到
睇error 宣傳就好過mirror ,濟哥成日都有每日一問,ig都更新得快過mirror 。
明明mirror 好多賣點,但就成日都唔做野,唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞