[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
如果真係咁秘密就唔會全部POST晒相啦
連官方IG FACEBOOK都POST晒
根本點分係唔係PRIVATE FUNCTION
連公司自己都冇定論
第一次CHANNEL ANNUAL DINNER 姜仔POST張自拍都比人屌要即刻DELETE 因為佢TAG左CHANNEL
咁點解CHANNEL係PRIVATE PCCW/HKT/HSBC唔係PRIVATE
你真係幾痴撚線
annual dinner 係私人event 是常識吧
官方出post 係post-event 做宣傳明唔撚明?
痴撚線講到腦殘fans 撞入annual dinner 好有道理咁
我覺得去等都算啦
仲要入埋個下
annual dinner員工先入得是常識吧
自犬里予:我鐘意既企中間就無問題
人地公司要求唔好post又唔得?
間間公司唔同要求又話你知?
我無話d function唔可以俾人知
個問題係你知唔等於你要去
屌根本就係姣婆遇著姿粉客 講撚完
官方要post係要話俾你知 有人搵我班仔出活動㗎
唔係為咗比你班fans去搏懵
pri唔private都不是重點 重點係fans本身就唔應該去annual dinner
北韓人睇野係窄少少
你懵撚左?
公司Annual Dinner唔係private event咁咩先係
唔理間公司想唔想啲相/片流出
fans去呢啲場合就應該屌喇下嘛

你話完左係出面等都算喇
啲人搏大霧入埋去呀
醜唔醜呀
未講撚完
家陣班所謂姿粉客腦殘fans 撞撚入去人地private event 影衰緊mirror 個名你明唔撚明?
習慣已經養成, 呢班人唔會理, 只會9闖, 拍埋片威威 開心 share.
再係咁 mirror 粉神憎鬼厭, D品牌怕咗班粉唔請佢地開工啦.
個個都抱住人博我唔博會蝕嘅心態
咪愈來愈多人博
所以皮皮昨日咪話, 以後會小心D囉
由幾時開始助長左個風氣
講真,知左就一定要入去咩?
咁大個人都無自制能力
見少陣要死?
第一次入到場, 應該係澳門果次的annual dinner
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞